Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Sa prevozom ce me izaci 300evra.Ispravna do detalja.Imas jos jednu na polovnim automobilima ali je zacenio.Koliko je plaćena mašina ako nije tajna? Ja sam tražio svuda to da kupim, ali nema nigde. Koliko je široka?
Ako dobro vidim to je za razjebavanje zemlje jer tako šta ja imam u delovima i teško ko tuč,za pokoricu ima lagana sa povijenim pipcima i ide jedva 2cm u zemlju.Od danas se ni pokorice ne bojimo.Stigla masinica.
6 redova na 70cm, 7 redova na 50cm. Kada se seje na 70cm srednja ostaje gore, a kada se seje na 50cm seju sve. Neparne su zato sto nema potrebe za okretanjem tockova. Svi traktori su na 150cm i ulazis kako hoces u sve kulture.7 redova? Otkud neparno?
Nikada necu razumeti ovakva pitanja.@zikabog koliko je kostala sejalica?
cestitam
Kakve veze ima sto je covek pitao,i ja bi pitao ali sam sad video poruke u temi. Ostavi ljude na miru,u svakoj corbi si mirodjija...
Nije mi problem da odgovorim i ovde. 20000€ + PDV.@zikabog koliko je kostala sejalica?
cestitam