Koristite zastareli preglednik. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Cestitke i od mene! Neka vas dugo sluze masine i zarade nove vece bolje... Sve najbolje! @ diklofen pristupio si velikoj porodici zvanoj yto i verovatno ces se kajati.... Ali zato sto to nisi ucinio ranije!
Cestitam svim koji su kupili traktore(@diklofen,@tucano i drugima kojima ni sam stigao da cestitam)ili neku drugu masinu,da Vas dugo i lepo sluze da sa njima provedete sto vise lepih trenutaka i da radite sa njima sa sto manje kvarova,neka Vas u zdravlju i veselju sluze dugooo......
Biće sutra,valjda.Danas sam ceo dan jurio za neku zemlju.Na kinezu curka hladnjak ili gde već antifriz tako da serviseri već sutra ujutru dolaze da to reše.Nisam ni gledao gde je i šta je niti me interesuje.
I mi resili da konacno uzmemo nesto novo, a ne stalno polovno. Nas novi mezimac je Belarus 820 (klinci ga vec zovu beki), stigao je pre nesto vise od mesec dana i vec ima blizu 200 sati rada. Trudimo se da ga sto vise uposlimo jer je zato i kupljen. Pozdrav svima!
Da kazem da sam se i ja "ponovio",pre desetak dana sam uzeo pneumatsku Olt-ovu sejalicu od naseg clana bukur-a,meni se svidja kako izgleda,a nadam se da ce i tako sluziti,ovako to izgleda: