sinisa1979
Član
Produženi sto za uljanu repicu 4.2m sa bočnom kosom i usput ga istovariš kad prolazio kroz Su opštinu.nego gledam jos nesto da kupim da bi napunio bar labudicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Produženi sto za uljanu repicu 4.2m sa bočnom kosom i usput ga istovariš kad prolazio kroz Su opštinu.nego gledam jos nesto da kupim da bi napunio bar labudicu.
Cisterne ovakve ili slicne sam napipao po oglasima za oko 1500-2500€ a u full stanje, dobre gume, sva creva i do 4000€Posto je ovakva cisterna od 6-7000 litara polovna?
Kardan imam ja nekoliko rasipaca kupljenih u Holandiji, mogao si produziti da ih natovaris ako imas mesta, normalno platio bih ti dovoz.
Послато са 5023F уз помоћ Тапатока
Ima ih po stranim oglasima... samo treba da se ode.I ja trazim cisternu sa tandem osovinom,5000_6000L
Kardan, produženi sto uvek treba. Ako ti iskoči tako nešto bilo kad,slobodno se javi!
Kolega jel to cena sa pdv-om i gde si ih pazario ako sme da se zna380evrova
Neki FPM -Kursumlija al to je to..po imt standardu
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kolega jel to cena sa pdv-om i gde si ih pazario ako sme da se zna
Imas u Savi Kovacevic zadruzi u Vrbasu dva produzena stola od Klaas-ovih kombajna jedino sto su malko siri od 4,20m ostali posle licitacije niko ih nije hteo eno jos stoje na prizmi ako ih neko kupi.Kardan, produženi sto uvek treba. Ako ti iskoči tako nešto bilo kad,slobodno se javi!
Ma Ludilo,mene samo interesuje dali moze 539 to da vuce...makar morao mlazni motor da mu ugradim...
a sto ne bi mogao punu da vuce?
Добродошао у клуб господара прстенова
Послато са Леново К6 Ноте уз помоћ плуга