Čestitke za ponove.

Stigla pre par dana zamena za Moravu iz doba Tite. Savremenija je od nje samo zbog dostupnijeg filtera i mogucnosti ispustanja vode na najnizoj tacki.
2uhbakm.jpg

sbo6k5.jpg
Polovna iz Konareva...

Moje ovogodisnje ponove i to je to od mene za neki duzi naredni period.
Sejalica je kupljena od Saleta Ratara i o stanju same masine ne bih trosio ni reci, zao mi je sto nisam docekao da i traktor kupim od njega, tako da sam danas doterao ovaj 820 02god sa 4000 pravih rc od prvog vlasnika, bez sminkanja i doterivanja to ostaje meni.

Neka su ti sa srećom mašine i daj bože da jednoga lepog sunčanog dana doteraš jedan nov iz firme i da zoveš sve nas na aldumaš...prase,jagnje,pivo i sve tako redom...:ppozdrav:

Da sam proletos imao ovog 82 bio bih korak blize ka novom Kejsu, ali Boze zdravlja i nekih povoljnih kredita dobro bi dosao jedan nov u dvoriste. :cool:

Pre svega svima cestitam za prinove.Daj boze svakog da sluze masine sa sto manje kvarova.Miroslave tebi zelim posebno da cestitam.Svaka cast za traktor.Znam koliko si ga prizeljkivao i koliko si se stvari odrekao zbog njega.Daj boze da te sluzi dugi niz godina bez kvarova.A,sto se kicme tice tu ce pomoci Dragan 82 sa nekim Gramerom.:ppozdrav:

@Dukej hvala ti, a sto se tice...videcemo kad dodje do pojenja da li ce ostati ili putovati.

@Ivane konacno su se slozile kockice i imao sam priliku koju nisam zeleo da propustim i da se rastanem od masine zbog par zelenih. ::novac::

@ Grunt kad hoces da zidas i gradis svoju imperiju, a 892 i dalje stoji u dvoristu. :osmeh:

Sve čestitke za ponove. Ko o potrošnji traktora razmišlja, taj ne treba da se bavi paorlukom. To mi je rekao čovek koji ima nov nh u cicijevom selu. I svaka je zlatna. A videces kvalitet obrade zemlje u odnosu na novobeogradske ridjane, u tvom ataru, koji je nalik mom ataru, koliko sam shvatio.

Zbog toga sam ga i kupio ne zalim ja koju litru vise da se odradi ljudski posao npr vuce berac po mokrom ili ore 30 kad je sabijeno ili spremac od 3m sa duplim rotorima, ali da mi trosi tipa 5l/kj u prskanju to je vec luxsuz.

Nazad
Vrh