Čestitke za ponove.

Ivane,jel mi se to čini ili je na onaj disk na rasipaču napala rđa?

Postovani gospodine ACA RAIC i mindjusar samo za vase oko sokolovo sam ponovo slikao rasipac koji je prilicne vrednosti sa prohromski diskovima i samo za vase oci slikao sam ovu prohromsku rdju koja je nekim cudom nestala a posledica nastanka toga ako vas interesuje poslacu vam privatnom porukum da ne bih javno ovde pricao kojekakve sale EVO JOS NEKOLIKO SLIKA OD DANAS ....,,,sa vise uglova da ne bi doslo do sumlje i da ne brukamo ovu marku slabo poznatih rasipaca uzetih po poznatoj licenci..,izvinjavam se na kasnim odgovorima! Pozdrav i ne zamerite na sali jer istu vrlo rado prihvatam...

,

Slusaj drug moj i postovani kolega ne bi me cudilo da je neko od mojih drugara onog dana kada je bio alvaluk namerno sipao u diskove nesto zuto a ja nisam primetio onako mamuran to kad sam slikao e sada sam shvatio pa da bih opravdao svoju nepaznju sam ponovo slikao ,ako razumes shvatices s kakim ja zajebantima zivim i radim ajde sad dobro mi dosli i zivelli:ppozdrav::ppozdrav:

Morao je proci kroz Silbas do Stapara :ppozdrav:
Kod nas danas stigao 1221.3 ispod cekica. Cestitam Dusi Ifijuru, tj. njegovom sinu koji prati forum ali nije clan.

Poštovani Ivane,
Ja sam stariji čovek i još nosim naočare i sad mi krivo,gde baš ja da vidim onu falinku na slici.Ja sam daleko i verovatno neću doći na čast,a Minđušar je bliže, pa kad dođe nek i moj deo uzme.

Stiglo pojacanje kod komsije.

34zgend.jpg

Prava stvar, kod mene je otvaranje strana u kabini, ali mozgovi su stavili podesavanje pritiska na prskalicu. Tako da ne moze sve iz kabine da se radi. Planiram da prepravim to, da bude kao na ovom vucnom, ali nikako da uhvatim vremena:osmeh:

slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]

Поновили се ове недеље Биардзки прскалица 1000 литара, гране 15м, слике су са нета а на мојој нема средњег бурета, остало је идентично.

slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]
slike.php
[/URL][/IMG]2250e,tripleks 0.2,0.3 I za folijarnu prihranu, ako bude povracaja bice 950e jeftinija. Isprobana je sa 0.2 diznama na 3 bara pritiska brzina 7-7.5 km/h I trosi 80 litri po jutru. Meni Ok

Poslednja izmena:
Da prosao sam kroz Silbas ali nisam gledao sa strane nisam zverao jos sam se upoznavao sa njim.

Nazad
Vrh