Čestitke za ponove.

@MONTOJA ; Cestitam na kupovini i da te dobro sluzi.:osmeh:IMT "Bog" u brazdi. Moj komsija imao 5136 i dao za putnicki BMW pa kupio lambur. 150hp. i ima Ursusa 120 hp.I dan dans nemoze da prezali IMT. Ova lamburd. ima jako siroke gume napred cak 16.9 30 ali on neprestano slajfa u oranju i klizi dok ovaj kad zalegne on ne popusta on samo zvizdi.Ašto se tice plivajuce hidraulike tu jeIMT tek Kralj moze da se nosi sa traktorima nove generacije.:osmeh:Komsiju je malo mucilo pogon kardana i ukljucivanje:zli:

Ja imam jednu rakovicu 65 i da ti kažem iskreno nije baš neki traktor za pohvalu vučemo berač 224 ali samo kad je suvo i za sitne poslove šta može da odradi i IMT539.

Volim rakovice nekako jbg meni se sviđaju ja sam sa 60 rakovicom radio 60 jutara zemlje osamdesetih godina nisam ja radio osobno nego moj djed i otac i nikad nas taj traktor nije iznevjerio, a djed je uzeo novu R60, pa se pokajo što je prodo sada sam našo 65 za berač prava a ako bog da posle rakovice od novaca soje stiže Torpedo 9006, i meni je to dosta strojeva 2 rakovice i torpedo !

Montoya nek te dugo služi,kod mene u selu jedan kupio laborginia,razbio zadnju šajbu i morao u Italiji da naruči a cijena je tamo bila 400e

Montoya, neka te dobro sluzi , inace bas mi se svidja taj imt iako nisam bas neki ljubitelj imt traktora.

ratarhr, kako mislis bolja kipa, sta fali toj sto imas sada npr?

hvala društvo :ppozdrav:
nisam uzeo 5136 iz više razloga,prvi je što nisam našao valjanog po nekoj iole realnoj ceni,drugi je zbog postojećih priključaka koji bi bili neupotrebljivi za traktor od nesmalo 140 ks,treći razlog je što sam čuo da su osetljiviji od 5106.... sad videćemo jedan drugar je kupio dobar motor TS 46 iz kamiona za 600 e sa agregatima pa možda i to jednog dana dođe u obzir

Komso traktor ti je extra dobar,slika sve kaze,ako bog da da te posluzi jos 100 god. a posle sta bude!:ppozdrav:

Evo i ja da se pohvalim,stigao novi IMT 577 P,pozdrav svim forumasima
8wfaki.jpg

zodt2c.jpg

Ma znam,slikao sam predveche,sutra cu po danu pa cu staviti vise slika,kabinu,motor,hidrauliku itd...
Traktor je stvarno ok,u februaru sam prodao starog DV 577,pa sam odlucio da ipak ostanem na novom 577 i na 560.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh