Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mogao je širi da sam u ravnici, imam dosta brda, pa je bolje manji zahvat a da idem brze nego veći a da idem sporije
bolje je ići optimalnom brzinom u setvospremiranju, ako se ide brzo stvara se praškasta struktura zemlje (a to svi misle da je dobro i žele na svojim njivama) koja može da posle kiše izazove pokoricu i oteža nicanje, ujedno se praškasta struktura spira sa kišom u dublje slojeve i zaustavlja sa na plužnom đonu, dodatno mu povećava debljinu i tvrdoću. To se dešava kada zidar opere alat u kanti i ostavi da se istaloži, kada se sasuši talog postaje mnogo tvrdmogao je širi da sam u ravnici, imam dosta brda, pa je bolje manji zahvat a da idem brze nego veći a da idem sporije
bolje je ići optimalnom brzinom u setvospremiranju, ako se ide brzo stvara se praškasta struktura zemlje (a to svi misle da je dobro i žele na svojim njivama) koja može da posle kiše izazove pokoricu i oteža nicanje, ujedno se praškasta struktura spira sa kišom u dublje slojeve i zaustavlja sa na plužnom đonu, dodatno mu povećava debljinu i tvrdoću. To se dešava kada zidar opere alat u kanti i ostavi da se istaloži, kada se sasuši talog postaje mnogo tvrd
I danas stigao Zmaj K2 bez bunkera.Posle praznika rasklapanje i servis pa potome ugradnja bunkera.Ciro cestitke i od mene
Bice slika,informacija a bogami i pitanja tako da vlasnici K2 beraca dobrodosli su za savete nemojte se ustrucavatiDruze sve cestitke na kupovini. Informisi nas kako budu isli radovi, i ako moze dokumentuj nekom slikom.