Subvencije za tov svinja 2013

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Miloš D.T

Član
Učlanjen(a)
24 Mar 2009
Poruka
4.573
Lokacija
Donji Srem - Pećinci
Pošto ova tema ne postoji na forumu evo otvorena je pa možemo pročati i o subvencijama za tov svinja.
 
Hvala za postavljenu temu.

Pa koliko se vrtelo na TV-u subvencija za svinje sa 1000 na 2000,mislim da bi trebalo biti.Naravno sve to vrlo lako moze biti crtani film,ali ipak nije na odmet znati sta treba,kako,ko ima pravo,i koliko?(Kada kazem koliko,mislim na registrovana gazdinstva na nekoga ko ostvaruje pravo na penziju.Sada istina ili ne? Navodno ukoliko je gazdinstvo registrovano na nekoga ko ima primanja,recimo penziju procenat subvencije se umanjuje!? )
Pisano je dosta o ovome u temi o ceni tovljenika ali je sve nekako rastrkano i jedino sto znam sigurno je da tesko doci do papira,da i najmanja nepravilnost moze da te kosta dodatnih zivaca.

Ako ima neko ko je uspeo da ostvari subvenciju ili zna kako treba sta treba bilo bi lepo da nas koji ne znamo uputi.
 
Jel dobio ko subvenciju za tovljenike za 2012? Posle koliko isplacuju ako uopste ima? ja podneo zahtev u decembru, jos nista.
 
Ma izgleda nema nista od toga,i ja nista nisam dobio od decembra a za ovu godinu nisam jos ni predavao,jer kako kazu jos nema nista za ovu godinu nikakve uredbe.
 
Po svoj prilici da smo popušili za suvencije
Koliko sam čuo niko više ni ne daje prijemnicu iz klanice ( kažu AKO bude trebalo ) ali nema od toga ništa
Pojedini u selu su dobili rešenje za tov junadi da imaju pravo ALI za svinje baš niko ...
 
Jel mozete da mi kazete kada ste predali zahtev za subvencije za svinje, u kom mesecu.Da znam kad da ocekujem ::novac:: :osmeh:
 
Subvencije za tov svilja

Zbog očigledne situacije u ministarstvu koje nezna da nam odredi gde da predamo zahteve za subvencije za tov svinja ni posle skoro 8 meseci od početka godine predlažem da se i čuje i nas glas onih koji imaju gomilu papira za zahtev ali neznaju šta sa njima.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh