Lamborghini

U agrostadtu mi rece prodavac da imaju i jedne i druge...stim sto su ti"obicni" motori koliko se secam made in india.imam negde i sliku plocice.ja sam tada gledao 90-tku,a 100 strike je bio CR.
 
E to nemam pojima,mislim da su svi SDF motori indijci,ja sam samo uzeo predračune kad je izašao konkurs nisma ni gledao traktore do tada.
 
Meni su u Agrostadtu rekli da se Lamborghini proizvodi u Italiji a Dajc iz serije 4 u Turskoj. E sad sta je istina ne znam
 
Pa da strike je italijan a mali spire trend je turčin(bar moji imaju takve librice). SDF ima tri fabrike gde se sklapaju traktori ,Italija,Nemačka i Turska svaka pravi odrežene modele traktora nije bitno koji je brend u pitanju.Imaju i druge fabrike po svetu koje proizvode određene delove jedna od njih je u Indiji i pravi samo motore serije farmotion. Te neke podatke sam našao po netu.
 
U Nemackoj se sklapaju veci modeli nesto mi je u glavi od 150ks pa na gore, ovi da ih nazovem manji modeli do 80-80 i kusur konja u Turskoj i ovi izmedju u Italiji. Tako mi nesto rekose u Agrostadtu kad sam uzimao Lambo. Nego nisam zapamtio bas u sitna crevca.
 
Koji je to kolega pa da pitam za iskustva?

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
 
Ovaj je starija generacija, 2002. godište. Kod kolege na avataru vidim novog.

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
 
bas lep traktor ali cenu mu nadigli mnogo

Послато са SM-A536B помоћу Тапатока
 
Ima li neka tabela gde bih mogao da vidim obime radijalnih i dijagonalnih guma, pa da uporedim?

Послато са SM-G965F помоћу Тапатока
 
kad budem kuci slikacu tabelu iz kniige pa cu postavitu, ja sam stavio 13.6 38 felne od torpeda a napred 11.2 28 felne od fergusona. mislim da bi mogle i 12.4 28 napred nije to neka razlika
 
Pozdrav svima. Gde da kupim utto ulje za Lamba? Gde ima SDF ili Akros? Kod mene u Šapcu nema.Brzo navrti 1250 sati😄
 
Nazad
Vrh