Cena goriva

Види, код мене на послу имамо организован превоз. Али пошто због обима посла морамо долазити раније у 04:00 плаћају нам путни трошак. По овој цени горива путни трошак не покрива путовање. Коме ауто троши 7-8 литара мора да плаћа из свог џепа. Радници се буне, видећемо како ће даље бити.
Плаћају и други возање али је то више да се види. Нема јурцања на отвореном.
Овога месеца сам већ сипао око 12000 динара у југа.
 
Ne razumem da pokrivaju samo gorivo a ne i bar deo amortizacije. Mislim bar gume i registraciju koji su najdirektniji trošak..

Poslato sa PPA-LX2 pomoću Tapatoka
 
Juče sipao ložu pa vozač kaže da će cijena dizela ići i preko 4 marke, pa sve do 5.
Udaviće nas ovi ameri.
 
Сељакизграда, исто тако кажеш и немцу да купи нешто за 1 €. Он је у каналу а за њим и све остале валуте везане за њега.
Маса њих је послушала и купила евре преко везе и још им није добро што су то урадили.
 
Ja sve držim u € i naplaćujem u njima prevoz,hleba ne traže :D Nemci su konačno došli na red da osete na sopstvenoj koži ono što su nama radili,tako da ih ne žalim.

A € kod nas kad bude skočio,tek će onda da bude veselje.Odavno ne verujem u jak dinar nekako mirnije spavam kad šuškaju € :D Doduše svako ima svoju politiku kojom se vodi kroz život :D
 
Reci da ce evro ici na 200 moze samo neko ko apsolutno pojma nema o trenutnim desavanjima i monetarnoj politici... Pa nastampano je toliko da je kolicina i EUR i USD vise nego duplirana za prethodne 2 godine.

Cinjenica je da za evro ako se uskoro ne zaustave sledi put dinara iz '93. Pitanje je samo da li ce se NBS zaustaviti i odrzavati vrednost dinara (sto ce dovesti do kursa od 110, 100, 90 dinara itd) ili ce zadrzati fiksni kurs pa ce evro sa sobom u provaliju da odvuce i dinar. Nazalost znajuci kakvi su diletanti verovatno ce biti ovo drugo.

Ljudima u Srbiji je neshvatljivo da postoji inflacija u evrima, eto kad neko kaze inflacija podrazumeva se dinar gubi vrednost, ali evro nekako ne moze. Nije to vise DM kojom su upravljali izuzetno oprezni Nemci. Danas zapadom upravljaju ljudi koji su ili idioti ili otvoreno zli, ne znam sta je gora opcija.

Danas NE POSTOJI sigurna valuta.
 
Ne prodajem tako da me cena ne zanima :D U poslu je bitno da gomila raste,a ne da se vadi sa nje.Imam vremena da čekam :D

Agregat servisiran,bidon nafte u garaži,€ u peškiriću,pelet jutros stigao što se mene tiče mogu da se igraju rata do 101 i nazad :D Naučilo se nešto 90-ih.
 
Ne prodajem tako da me cena ne zanima :D U poslu je bitno da gomila raste,a ne da se vadi sa nje.Imam vremena da čekam :D

Agregat servisiran,bidon nafte u garaži,€ u peškiriću,pelet jutros stigao što se mene tiče mogu da se igraju rata do 101 i nazad :D Naučilo se nešto 90-ih.
gde ima dobar servis za agregate?
 
Ne brinem ,ali moram da priznam da si mi interesantan. :haha: Ima tu dobrih odluka koje ce se verovatno naci u prirucnicima kako preziveti treci sv. rat.
 
Nazad
Vrh