Case

Evo baš sam imao takvu situaciju skoro sa kupovinom traktora. Drugar živi od mene nekih 40km..više poznanici..rešio sa pazari neki traktor oko 100ks +10 20ks..obišli pola Srbije sa Mf mašinama od 3080 do 3630 (tako je finansiski mogao da plati) i pošao sam da probam traktore ,kada već sedim u njemu svaki dan , imam više osećaj nego on. Pola menjača ne radi na deljenje brzina, druga polovina je isteran do kraja..samo jedan 3080 kod Šapca je radio kompletno sve zadato ali je imao više od15k sati(što je pisalo..) Da je krenuo sam sigurno bi se ispucao na brzinu i na priču prodavaca kako to dugme oće da zaglavi ili da to nije ni radilo i da nema potrebe da za deljenje brzina...ali bilo je slučajeva gde su ljudi dolazili i nudili da plate kako bih krenuo ali nisam išao, jer znam kakvi su..

Sent from my ASUS_Z012D using Tapatalk
 
Eto Markosreta reče suštinu. Da onaj koji se razume u dotične mašine ga isproba. Pa sko je u tom trenutku ispravna tako i kaže potencijalnim kupcu. Znamo svu da 100 dana radi sve kako treba i 101 ne upali. Ne možeš da traktor probaš i u oranju, setvospremiranju, transportu i to 3 dana.
 
Imt 5210 kada sam išao da kupim, za traktor je bio zakacen plug 5x16" i traktor je bio u njivi, orao. To je bila jedna dobra proba pre kupovine. I ja sam mislio na to da se povede neko ko zna da radi sa svim uredjajima na traktoru da bi video da li su ispravni. Naravno da niko ne moze garantovati za nesto da se nece pokvariti. Ja ne mogu nikome garantovati za svoj traktor koji radi kod mene bez problema 6-7000 sati da mu se u narednih 50h nece nista desiti a kamo li da neko garantuje za nesto isterano sto je stiglo ko zna odakle. Stane nova mašina zbog neke sitnice ili gluposti a ne polovno koje je preživelo sve i svašta.
 
Koje ulje preporučujetr za motor, a koje za hidrauliku u Case 5140 Pro. Koliko sam čitao u motor ide 10w40 i da li može Modričko, a u hidrauliku Agromax c sae 10w30 i isto da li može Modričko? Unaprijed hvala

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
Da li se to ulje moze naci u BiH, tj u RS

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
To motorno mi je po karakteristikam kao Modriča 15w40 Super MG? Smijem li to nasuti za zamjenu ulja?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
U hidrauliku moze Agromax C10w30 ili JD Fluid. Barem koliko sam uspio pročitati po specifikacijama.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
To motorno mi je po karakteristikam kao Modriča 15w40 Super MG? Smijem li to nasuti za zamjenu ulja?

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
Akcela je za dve klase kvalitetnije ulje od modricinog i bilo kog sa ovih prostora.

Ako mozes nabavi ga ako ne sipaj modricu i vozi...menjaj cesce na 150 sati umesto 250 i to je to...
 
To bi za prvu ruku odardio zamjenu ulja u motoru, da odradi oranje do kraja, a onda bi mu uzeo kvalitetnije ulje na proljeće.

Послато са SM-A505FN помоћу Тапатока
 
Ja sam uzeo Hexol sto radi Agrotech i sipacu sada u sva 4 kako koji bude dolazio na zamenu. Acea E9 15w40
 
Nazad
Vrh