John Deere

Де су врата закључана.....широм све отворено са обе стране

Послато са Mi 9T помоћу плуга
 
Cudi me da nema menjac klasicnu abecedu sa dugmadina na menjacu za polutke,ovo kao serija 10,mali izbor brzina,fali bar po par farova nazad,jos jedan izvod hidraulike,TLS.
 
Uzeo ga klot kao novog vlasnik. Odmah i plug od 4 brazde, gde imaju problema i veći traktori... Zato sam i pitao jel to taj traktora.
Čestitke, I nadam se da ce služiti.
 
Ја колико сам видео ништа му не фали....ај како смо почели са обиласком..... прекидач масе ради, упали на по кључа, иде напред назад са реверзером без квачила, мења све брзине и са истима се креће глатко, кардан ради, хидраулика ради беспрекорно, исправне изводе хидраулике има, ваздушно подешавање седишта ради, клима ради, радио ради, све сијалице раде, сви дугмићи раде а јес да их нема пуно, филтери сви оригинал (ал не они од кад је изашао из фабрике), врата се закључавају, сви пенџери цели и то би било то....шта сам прескочио.....а да, нигде кап цуркања нема и угаси се на кључ а не у по брега
Незнам шта му фали осим бољих задњих гума, једне жабице на неком лименом "поклопцу" (заштита) и да је "лотра" (десни степеници који се рееетко користе) права....по мени добра куповина од првог и јединог власника и са правим радним сатима. Е сад ко воли те неке пицабоце трактор да има, наће замерки.

Послато са Mi 9T помоћу плуга
 
Kad ste već kod ulja u menjaču, uzima li ko shell spirax da podelimo bure?

Sent from my moto g(6) play using Tapatalk
 
Moj ti je savet da ga zamenis jer tih 300-400 sati moze biti i 1300-1400 sati.
Malo mi je cudno da je vozio takav traktor i da nije siguran kad je menjao ulje, pa nagadja u 100 sati.
 
Pored njega ima i noviji jd oko 110ks ,novog telehendera i za 10 tak dana mu stize nov jd od 170 ks ,tako da je servis sigurno uradjen.:ppozdrav:
 
I ja bi odmah zamenio. Ne da hvalim sebe ali ko ozbiljno vodi racuna o masinama radi ovako i u svakom trenutku zna tacne sate sa zamenom ulja.

PJDY4zx.jpg
 
Nazad
Vrh