Nikad ovako !

Nemoj tako ,živimo među njima pa vidimo,nisu svi isti ,meni samo smeta njihivo ponašanje odn. stav nama dobro vas ko jebe,pa tako kad bih ja predlog dao ali da se šuje baš me zanima kakvu bi graju digli po vakoj i onakoj osnovi,da svakom građaninu Srbije država daje veće posticaje ili bilo kakve olakšice ,što se tiče seljaka ,svim onima koji nisu koristili prosperitate,a u cilju izjednačavanja stanja sa korisnicima prosperitateja,a oni koji su koristili bili to mađari ili srbi ili treći nebitno oni nek sad gledaju kao i mi koji sad tako samo gledamo i njih.Odma bih bio Srpski hitler i ovo i ono.
Pravi Srbin poput Crnog Gruje se prilagodi sistemu i digne kintu i od Mađara :ppozdrav:
 
Savo u subotu sam bio u tvom kraju.Išao u Panoniju na dečiji festival i baš sam se lepo proveo.Nisam znao do zadnjeg dana da ću ići a imao sam želju da ti se javim ne bi li se skontali i proćaskali bar na pola sata.
 
Deca treba da budu deca i to je sve, ako se sami interesuju to je super ali ja prvi nikad ne bih voleo da moja deca rade kao ja i srecom ne rade.
Ovo je moj unuk(od ćerke) sa tri godine.Drugi deda i otac nemaju nikakve veze sa poljoprivredom .
[/IMG]
IMG-9307.jpg
[/URL][/IMG]
IMG-9528.jpg
[/URL][/IMG]
IMG-9320.jpg
[/URL][/IMG][/IMG]

Situacija se uozboljila jer se na YT toliko uputio u materiju da ga samo RC copie zadovoljavaju tako da je za uskrs pao JD7930,a za rođus je begenisao lexiona 480.
Nadam se da će ga ovo proći jer postaje sve skuplje:osmeh:
 
Auto sam vozio od 3 razreda osnovne.Secam se kad sam bio u 4 tom razredu na letnjem vasaru prodali kravu i ajde ja i cale da je nosimo kamionom.Kad na pola puta kamion se pokvari.Cale stopira ode kuci po auto i alat da popravi.Odvezemo kravu i vratimo se ali je trebalo i auto vratiti kuci.Cale napred sa kamionom ja iza sa autom i pravo kroz vasar pa kuci(jbg nema drugi put).Tad mi i pisali policajci prvu kaznu.Mada,tada i moglo da se gleda kroz prste.Inace nisam se ni video iza volana vec sednem na jastuk.Nikad nisam nesto besneo sa brzinom niti me je to vuklo.Inace kasnije kad sam postao punoletan i ozbiljniji najbrze sto sam vozio bio je 267km/h tad i nikad vise.Mnogo je uzak put pri tim brzinama.
A traktor sam vozio ne pamtim od kad.Do sada da kucnem u drvo ni jedam udes nisam imao.Vozim sve sto ima tockove i ne vuce me nesto brzina ili neke egzibicije mozda je i razlog to sto sam rano seo za volan.Danas mladi misle da cim poloze vozacki ispit da su odmah dobili i iskistvo i odmah opleve po gasu.
 
92 cale je bio u rezervi a ja sa dedom,imao sam 10 godina tada, sam isao da ugarim. Znam da mi je deda ujutru namestio leoparda i ja do poslepodne uzorao nepunih 5 kj. On je otisao kuci autom i dosao po mene popodne. Prvi put sam ostao na njivi sam,vreli letnji dan ,nista mi nije smetalo. Danas su neka druga vremena,klincima se svasta nudi. Tada nije bilo ni nekog intenzivnog saobracaja ,krizna su to vremena bila tako da i dovlacenje slame i deteline nije bio problem. Ucio sam pored dede. Stariji burazer od strica jednom je sudario traktor u berac u dvoristu. Zamalo izvrnuo prikolicu sa sve 15 nadnicara koji su nam kopali kukuruze. Jednostavno nije bio za taj posao, ali zato oduvek je mastao da bude pilot, i eno ga sada vozi airbus 310 u wizzairu. Tako da ili volis ili ne, deca sama pokazu zelje. Sa dvadeset u traktor udje onaj koji po meni vidi neki drugi motiv u bavljenju poljoprivredom sumom drvima a kada ti u te poslove udjes kao dete i ostanes u tome do dana danas onda pored interesa sigurno je i velika ljubav prema tom poslu.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
A pa nije van to neka fora voziti traktore i auta sa 3-4 godine.
Meni se već šoferiranje dokurčilo kad sam bio tog uzrasta...............................................pa sam počeo da vijam i kembečim ženske....................da vidite koje je to zadovoljstv...............ih mladost ludost :osmeh:
 
Licno smatram da decu treba uciti radnoj navici pa ma sta im roditelji radili.Ja mog malog vodim na njivu samnom i on sa 5 god zna da ako nesto ne zaradimo radom nece pasti s'neba.Lako ce se on nauciti i da pije,da pusi da do zore ostaje u kaficu ali,ako im od malih nogu ne usadis svest o radu,tesko ce to kasnije nauciti.I on cim sedne samnom odmah hoce da se hvata za volan i ispituje sta je za sta.
 
I moj klinja obozava sve sto ja radim i samo me prati. Ja u njegovim godinama sam samo mislio na loptu i da budem fidbaler. Igrao sam aktivno fudbal,i cale mi je igrao a ovaj moj nema pojma loptu da sutne ma nezanima ga,samo traktori i masine. Na drugog dedu je i on samo to voli a sport nula dve leve ,ali zato majstor boli glava. Klinja kad ostane sa njim sav se umasti,isprlja al sta cu kad vole
14ugk07.jpg
 
Nazad
Vrh