MOMOSARIC
Član
Kako se krecu cene klinova za teske ili poluteske drljace?Cije klinove preporucujete?
Pridružujem se kolezi , isto me zanima ??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kako se krecu cene klinova za teske ili poluteske drljace?Cije klinove preporucujete?
Tako je,10 eura,stim da je klin ok...jedino bi dodao da ipak nisu svi isti,jer kod jednog drugog proizvodjaca drljaca klinovi nisu nikakvog kvaliteta.Kod Tupanjca klin za tesku drljacu je 10 eura/kom. Ne pravi ih on nego neki kovac koji radi klinove i za ostale proizvodjace teskih drljaca tako da je to sve isto.
Taman ovih dana lepo vreme da se isproba jedna novo-stara sprava.Sa mog spremaca od 4m skidam S opruge i tockove.Clan Gruja radi cetiri krila od grabulje.Kacimo ih na taj ram.Sto bi rekli bice 2u1.Klinovi 30 x 30 i radne duzine oko 255mm.I do sada je spremac bio potaman kinezu.Ne brine me vuca vec nosenje.Skidam 40 opruga i dva tocka a kacim krila tezine oko 400kg.Bice veselo.
Spremac je Satex, cena tih krila iznoci 600e.
I mene zanimalk pa sam zvao Diklofena da mi kaze.