nikola ilic
Član
Vibala se zove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Samo nije rekao koliko utiče na prinos suncokreta , iz nekog mog iskustva sa CL hibridima je da prskanje protiv sirokolisnih pulsarom čak i u pola doze smanjuje prinos...E upravo tako, Vibala. Kaže promoter da jede malu decu tj. korove u svim vrstama suncokreta.
Na mojih 15-tak hektara suncokreta vec dve godine samo Bacardi, mislim da ce i sledece godine takodje sve biti Bacardi nista drugo.Jel sejao neko SY Bacardi ?
Kod mene je Subaru ove godine polegao tako i da je pojeftinio ja to više ne sejem.Koliko sam čuo biće drastično više cene Sinđente.
Zanimljiv cenovnik spram SY Bacardi koji je 330e...
Ide verovatno i hemija, ne znam na kontu cega su podogli cenu 4000 din po vreci spram prosle godine? Ja sam imao sve Bacardi i zadovoljan sam sa njim, ali po ovom cenovniku 90% da nece biti na mojim njivama.Uz Bacardi verovatno ide i paket hemije.
Sejem ga konstantno 5 godibe preko 80%povrsine uvek probam jos nesto ali kod mene je jos uvek broj 1.... prosli su pioniri le99, le25, le19, leoo6 valjda tako nesto durban diamanis, ove godine cu ubaciti 20%subaru koji je malo kasniji kod nas lepo i on uzbacuje ali ga nisam do sada sejao a vro sam lepo izlazi..Jel sejao neko SY Bacardi ?