Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja juce predao zahtev za subvencije....
Minimum je 10 ali moze na 2 potvrde po 5 tj ne mora 10 na jednoj potvrdi.
Da li jos neko moze da potvrdi da moze u vise tura da se preda 10kom? BIG BUL od letos nikako da mi vrati dokumentaciju o predatim svinjama, a do kraja godine ostalo jos 4 radna dana. 60000 hijlada za 60 komada nije za bacanje. Ima li jos neko problema sa dokumentacijom?Eh ovo me zanima,jer ja sam ove godine predao oko 80 komada,ali sam predavao po 3-4 komada...znaci moze,jer imao sam u turi po 30 komada ali sam prodavao po 3 na dan,jer tako mom mesaru odgovara a i meni nije igralo veliku ulogu,jer samo dobijao uvek vecu cenu upravo zbog toga
Da li jos neko moze da potvrdi da moze u vise tura da se preda 10kom? BIG BUL od letos nikako da mi vrati dokumentaciju o predatim svinjama, a do kraja godine ostalo jos 4 radna dana. 60000 hijlada za 60 komada nije za bacanje. Ima li jos neko problema sa dokumentacijom?