Kontrolor na izborima

zcurcic

Član
Učlanjen(a)
12 Nov 2009
Poruka
2.200
Lokacija
Čenej
Pošto izgleda ova tema nije adekvatna za oglase, postaviću je ovde.
Politička stranka Nijedan od ponuđenih odgovora je raspisala konkurs za kontrolore na predstojećim parlamentarnim izborima, http://poslovi.infostud.com/posao/Nijedan-od-ponudjenih-odgovora/Kontrolor-na-izborima/o74456.
Imajući u vidu značaj ovog foruma, kako po broju članova, uticaju, posećenosti, voleo bih da ova tema ne bude uklonjena, jer nam je internet jedini način da obavestimo ljude o ovom konkursu, pošto saopštenja za medije o ovom konkursu ne prolaze dalje od urednika istih.
Ovim konkursom pružamo mogućnost svim građanima Srbije bez obzira na stranačku i bilo koju drugu pripadnost da konkurišu pod jednakim uslovima za ovo radno mesto, gde nažalost mogu da zarade samo jednu dnevnicu. Visinu iste ne znamo, ali mislimo da će biti između 1.500 i 2.000 dinara, možda i malo više. Znamo da to nije neka velika para, ali sigurno ima ljudi kojima bi i ta skromna količina novca dobro došla.
Ukupno nam treba 16.000 kontrolora, trenutno imamo oko 5.000 prijava. Mesta u većim gradovima su već poprilično popunjena. Ono što čitaoce ovog foruma iz manjih sredina verovatno može obradovati, jeste činjenica da je odziv na ovaj konkurs u seoskim sredinama i manjim gradovima mnogo manji, prvenstveno zbog blokade na koju nailazimo. Moja pretpostavka je da veliki broj čitalaca ovog foruma potiče ili živi u manjim sredinama i da mogu da upute svoje sugrađane na ovaj konkurs, ako ne i svoje bližnje.
U konkursu je dat opis, šta sve osoba koja želi da bude kontrolor treba da ispuni. Ako imate dodatnih pitanja, tu sam da odgovorim.
PS: Molim administratora da dobro razmisle, ukoliko im padne na pamet da uklone ovu temu, zbog svih onih sugrađana kojima bi ovaj novac značio, koliko god mali iznos bio.
 
Samo vasoj stranci treba 16000 ljudi? To znaci u svakom selu po jedan ili vise kontrolora?
 
Imate oko 8.000 biračkih mesta. Na svakom po dva. Jedan za prvu, jedan za drugu smenu. Naravno da nemaju sve stranke, na svim mestima kontrolore. Ako bude deset lista to znači 160.000 mogućih radnih mesta na poziciji kontrolora.
 
Nazad
Vrh