Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Kada stalno kuva sa seckom, onda se brzo otplati.Koliko mu treba godina da otplati cenu motora kroz manju potrosnju ?.
Onda ostavi s 46Neko od nas 500kj uradi za 10 godina,ne radimo svi usluge niti imamo puno zemlje.
Koja je razlika izmedju obicnih i tih sa A prefiksom?Naveo sam primer.Ko planira da zadrži Zmaja u dvorištu dugoročno mu se isplati ugradnja Mercedesa jer ih ima gotovo na trafikama.Ja bi gledao OM 366, da li običan ili A svejedno je.
Kod nas na 142 nikad nije prokuvao zbog mase,ma kakva ona bila.Kada stalno kuva sa seckom, onda se brzo otplati.
S46 ako je sve ok ne pridje ni blizu 10...osim u bas ekstremnim slucajevima.Kod mene na Zmaju trošio je od 5 do maks. 7 l/k.j dok je kod S46 potrošnja uvek bila 10 l/k.j prosek.Tih 500 k.j sam naveo kao pun trošak kupovine, prilagođavanja i ugradnje motora.Ko kupi motor za neku smešnu cifru k.j se spuštaju dole.
Zmaj 143 i 142 imaju,doduse redje s46t motor fabricki...Laveda takodje,iveco motor.Kombajnski motori su uglavnom bez turba .