KishRobert
Prijatelj Foruma
Operacija oka komplikovanijim putem,preko dupeta.
Prvi put cujem da ljudi tako vade korpu.
Prvi put cujem da ljudi tako vade korpu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prijatelju otkači se grlo i vadiš na napred ko sav normalan svet...u originalu je tako, ne znam s one desne strane di je onaj otvor al mislim da korpa tamo ne moze proci, clan cira je isekao od napred da moze vadit, izvade se dva slamotresa i korpa se vadi ja sam ju vadio kada sam vadio sabirnu slamotrese i sve drugo ..
Da li ti znas Druze kako izgleda taj kombajn?Da znas ne bi pisao da moze napred jer ne moze!Kod njega su L profili okrenuti na unutra ka uvlacnom grlu tako da ne moze napred.Od Dominatora je krenulo vadjenje korpe napred,stariji modeli to ne mogu.Prijatelju otkači se grlo i vadiš na napred ko sav normalan svet...
To se kod nas kaze Ginekolog pregleda zenu kroz **greška.To je kao kada pravi ali baš pravi majstor uradi generalnu motora kroz auspuh!
Nisam bio skeptičan nego sam ti reko da ja nisam tako radio a ti probaj,ustvari ja nisam ni radio pšenicu znaš i sam...I ti si bio među tim skepticima
Bravo Maticu,osvojio si 10 poena...na to aludira...Da ne radiš možda pšenicu sa blindama?
Da ne radiš možda pšenicu sa blindama?
Nisam bio skeptičan nego sam ti reko da ja nisam tako radio a ti probaj,ustvari ja nisam ni radio pšenicu znaš i sam...
- - - - - - - - - -
Bravo Maticu,osvojio si 10 poena...na to aludira...
Što nebi seko pa nije to nov Claas Lexion...Namestiš jednom za sva vremena flahove na šrafove gde bi izlazila i nema godišnje gimnastike preko slamotresa 4 puta...Ja bi tako,a svako radi kako hoće.Ja sam ju vadio prije 5-6 godina nije islo od naprjed i znam da se pisalo po forumu prosjece se od naprjed i onda ide, nisam nista sjeko, izvadio od nazad i to je to vratio, naidji kad budes u prolazu ali nema rezanja nikakvog