Jeste bilo čarki sa ostalim članovima uredništva, oko cele priče sa Geberom, pa sam zato "dao ostavku" i malo hladio glavu. Nisam napustio ali mi nije više stalo da se trudim.
Ej druze , ne odustaj! Ja sam iskoristio svoje pravo i razgovarao sa Gazdom, i neke stvari su mi jasnije, ali...
E vidis, ispada ( moje vidjenje) da je sve u redu, da nista narocito nije bilo, i da ste se vi nesto naljutili ( ne zna se ko na koga i zasto) i sami odlucili da se povucete i sve je ravno "ko Srem".
E vidis to oko "ravnanja", ove poplave su me tome poucile ( a za mojih 56 god. doziveo sam ih ravno 10 (deset)). Nadodje voda tako i sve je ravno, svako dvoriste u istom nivou, nema tu neko ili necije da strci, voda ,tjt. poplava ( citaj priroda) sve iznivelise kao "vagres" , majstorski.
E, al zato, ta ista voda istera svu prljavstinu na povrsinu, na videlo.
Pa ovo sa vama mi lici na to.
Meni licno si odgovarao na mestu urednika, jer si mi na neki nacin bio oslonac u snalazenju na forumu, i svakako sa strucne strane, narocito oko kalemljenja i sadjenja voca i sve oko toga ( da ne nabrajam , ima toga dosta). Mada , moram reci ponekad sam se ljutio i nisam se slagao sa tobom oko prekomernog prskanja i svako malo potezanja brze bolje pa odmah prskanje, bez razmisljanja o necem drugom. Ali dobro, to su neke stvari meni licno vazne.
Znam da si se umorio u sredjivanju, ovog dela foruma, jer ima dosta nediscipline ( verovatno sam i ja nekad bio deo toga), a ti si imao viziju kako to treba da izgleda, pa si goreo izmedju dve vatre, bez ikakvog "priznanja" odozgo ( znam da ne volis dugacka, prazna pisanija, i evo skracujem).
Ali ne jedi se , oni to gledaju kao poplavu.
Zato, nemoj se predavati i odustajati!!!