Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

• Da

Glasovi: 183 53,2%
  • Ne

Glasovi: 161 46,8%

• Ukupno glasača
    344
@nikola inđija
Kome si prodao kukuruz?

Aj ti miki daj neku tvoju silnu prognozu u vezi cene necu se uopste buniti, (kao ranije) bas me zanima sta ti znas i kolko je to lose po nas koji imamo kukuruz za prodaju.:ppozdrav:

Kod nas Raca jos uvek daje samo 18 din sa lagera.

Pada i susnežica .......... Kako ću ja sutra da krunim kad je blato ? Inaće cena 19 tel - kel .......

Kod nas i dalje 20 na kamione(u sredu krunim 25,5t),probali smo na 21 ali ni da cuju,a u zadrugama 19,5 tel-kel.

Možda bi nešto konkretnije mogao da nas informiše član bokikoki, on je ipak upućeniji od nas.
A i kod nas Mlinpek drži Barišić, ista cena samo isplata dan-dva.

quote_icon.png
Citiram: mikiperlez
Pada cena kukuruza

Kolika je to cena bila do sada ako je sad pao na 19 tel kel? :sta::sta::sta:

Sacekaj jos 15tak dana mora da predje preko 20...ako su male kolicine u pitanju odna je i ok...al ako su vece dinar puno znaci...a od prvog izvoz ima da navali a samim tim i cena mora ici za koji dinar vise...e sad to je moje misljenje a ti najbolje znas sta i kako ti odg. ;)

slazem se sa clanom Boris Pa.da cekamo kad odledi dunav trazice se kukuruz sa time i cena ide gore... ja cu da cekam,nemam nesto mnogo 3,5vagona ali nije za bacanje ni pola dinara vise bar meni... ne mozes da budes pametan luda je ovo drzava ::samo bes::

Nazad
Vrh