Nemam nešto preterano želju da pišem po forumu čisto da bih pisao nešto, ali moram da reagujem na ovo što je ministar Nedović rekao, a rekao je (ako je rekao, pošto novinarima neverujem ni reč):
1. Kazao je da će biti..
2. Moramo razbiti...
3. Ocenio je da...
4.Važno je da...
5. Mora da bude...
Elem pošto ja radim u realnom sektoru i pošto mi je ministar kolega po struci, teško bi kod mene našao posao...
Sve ovo od 1 do 5 treba da počinje sa URADIĆU. Ovako u startu diskvalifikuje sebe za bilo kakav posao a kamoli ministra poljoprivrede. Očigledan postavljenik i neko ko će čekati da mu se napiše mišljenje i šta da radi, nažalost.
PS voleo bih da me demantuje i da kažem posle mandata svaka čast i izvini kolega
1. Kazao je da će biti..
2. Moramo razbiti...
3. Ocenio je da...
4.Važno je da...
5. Mora da bude...
Elem pošto ja radim u realnom sektoru i pošto mi je ministar kolega po struci, teško bi kod mene našao posao...
Sve ovo od 1 do 5 treba da počinje sa URADIĆU. Ovako u startu diskvalifikuje sebe za bilo kakav posao a kamoli ministra poljoprivrede. Očigledan postavljenik i neko ko će čekati da mu se napiše mišljenje i šta da radi, nažalost.
PS voleo bih da me demantuje i da kažem posle mandata svaka čast i izvini kolega
Poslednja izmena: