Chat 17

Kod nas je baš u tim objektima (školama,obdaništima...bila locirana vojska i to komandni kadar)
Зоки, да ми ниси рек'о, не бих знао. :)

Да, знам и то нас није чинило никаквим изузетком у историји - ако кажем да су сви то радили у ратовима, нећу пуно да погрешим.
 
Deo poruka je obrisan, na žalost moram reći da se istorija ne može menjati i da je takva kakva jeste, a ne onako kako vam je neko ispričao ispred prodavnice ili u redu dok ste čekali u Pošti, a nije baš ni sve što piše na internetu istina.

Ali poruke nisu obrisane zbog slobodnoh dopunjavanja i tumačenja istorije, razlog brisanja je vređanje, prozivke i trolovanje.

Ako baš osećate potrebu da nekom članu foruma nešto baš poručite pošalite mu privatnu poruku. Uglavnom na forumu nema mesta takvim i sličnim stvarima.

Ako je nekom u ovom krugu obrisan post gde je nešto smisleno napisao neka se javi, pa ću provetiti i ako je u redu izvinuću se i post učiniti opet javno vidljivim.

Iskreno većini onih koji su pisali ne bi škodilo da obiđu koji muzej.
 
Koje музеје препоручујеш?

Nije toliko bitno, ali bi bilo poželjno da je zvanični. U poslednje vreme je popularno i da se otvaraju neki privatni izložbeni prostori, koji se zarad materijalne zarade nazivaju privatni muzeji.

Za one koje zanimaju ratovi tu je Vojni arhiv, ima dosta građe koja se može pregledati, ali se mora zakazati poseta.
 
Poslednja izmena:
Zaista se ovde u temi Chat piše o besmislenim likovima i stvarima, ne znam kad stižete da ispratite sve te nebitne stvari pored toliko dobrih i pozitivnih priča.
 
Превише слободног времена, је ли вођа или први међу једнакима изјавио да је 8 сати радно време дневно мало и да би требало радити сваки дан цео дан и тако 8-9 дана недељно. И да га не занимају тамо нека права и тако то ...
 
Tamo je naš član Grunf.On se čovek bavi deratizacijom a potpis ispod nick-a mu je uterujem dobro, isterujem zlo. 🤣
 
Nazad
Vrh