Prednji utovarivač i zadnji utovarivač (kašika)

  • Začetnik teme misasumadianc
  • Datum pokretanja
Covek je extra, vidjao sam ga na bubanj potoku i rumskom vasaru, kod njega sam uzeo onu pumpu i razvodnik, zovi pitaj al ako mislis da ga opteretis sa nekom masinom tesko da ce taj izdrzati, nije tako masivam! Ustvari moza su masivniji ti sto imaju izlaz za kardan, pa zato su verovatno i skuplji.
 
Ajj, nije to štomi treba, meni treba ulaz i izlaz za kardan. Pozvaću ga sutra, možda može da nabavi tako nešto.. Hvala..
Šta ti konkretno treba,moćda mogu da ti pomognem,ima moj komšija Pera (Kovačev ga poznaje) u šupi neki reduktor-multiplikator sa dva izlaza kardanska ako me sećanje služi ai imam i ja neki ali se bojim da ti je preveliki a odnos je 1:2
 
Zvao sam ga sada, ima samo manji i veći i oba su sa nastavkom za hidro pumpu, a ono što meni treba - NEMA :(

Meni treba ovako nešto (slika preuzeta sa neta)

3449uut.jpg


Talijanu, ako imaš ti ili komšija Pera, ovakav ili sličan ali da bude na tom principu. Onda svaki dogovor može da padne.. :)
 
Ići posle podne da slikam,pa postavljam slike,moj nije ni sličan ali ću i njega slikati.

- - - - - - - - - -

Mislim da je i njegov sa osovinama pod uglom od 90 stepeni .

- - - - - - - - - -

Loše sam zapamtio,znao sam da nije klasičan kao moj (90 stepeni) ovaj njegov je sa 3 izlaza ali nije ono što ti treba.
20150209130249.jpg
 
Je taj je od zmaja kaže Pera ,moj je od vršalice ima 50-60 kg taj je 1:2 a ovaj sa slike Perin nisam probao čim sa ga video znao sam da nije to što mu treba.
 
Zmajev ne, ima jedan izlaz na 90 stepeni jedan na 180, ali smer je isti (na ovom od 180, naravno da na ovom od 90: kardan vrti kao sat, a na 90 stepeni prema "napred").
 
Kojeg kvaliteta treba da su siljci na vilama za stajnjak, koje debljine i duzine, i na kom rastojanju bi bilo najbolje da su jedan od drugog?
 
Nazad
Vrh