Trenutna cena kukuruza na tržištu i predviđanje njenoga kretanja

Da li verujete da će cena dostići 300 € po toni ??

  • Da

    Glasovi: 180 54,1%
  • Ne

    Glasovi: 153 45,9%

  • Ukupno glasača
    333
Kod nas od samog pocetka i sad je isto 13,8din...
Oko 50% svog kukuruza sam unovcio, danas iznesem, sutra se obracunava, i prekosutra pare na racun, ne secam se kad sam tako sa nekom firmom poslovao...
 
i eto kakvi ste Vi ljudi niko da kaze hvala mikiperlezu a da pljujete znate u vazduh. Ciric i bcm Idvor od sutra 14,04 s pdv, hvala MIKI
a uskoro 14,58 s pdv
Eto kakvi smo ljudi.::lose:: Zahvaljujemo se ne na tacnosti informacija,nego na onome sto nam odgovara.Kada je mikiperlez pisao o padu cene,bio je na stubu srama,a kada pise o skoku,svi mu se zahvaljuju.Meni je bitna informacija o kretanju cene pilica,kukuruza,soje itd.Na istoj se zahvaljujem,svidjala mi se ili ne.
 
Ako ne skoci cena kukuruza nece da bude dobro .Subvencija nema ,na svemu spo ispušili ako i kukuruz zajebe i ne bude neka cena eto nama belaja.
 
Ponavlja se recenica recena prosle godine od strane paorpaora! U potpunosti se slazem s tim! Ako i prepolove (po drugi put) cene bicemo svi srecni sto nema rata i imamo leba od danas do sutra! Ostalo koji ce nam ...!!! Ako smo mogli devedestih sad bar ce nam biti lakse jer znamo sta sve moze da nas snadje! Nismo valjda ludi da se bunimo protiv onih koje smo zarko zeleli na ovom mestu gde su sad!!!:sta:
 
Ako ne skoci cena kukuruza nece da bude dobro .Subvencija nema ,na svemu spo ispušili ako i kukuruz zajebe i ne bude neka cena eto nama belaja.
Pa normalno da nece da bude dobro kada placate 300+ evra po kj. zakup. Kada stavim na papir i 150evra je mnogo po kj. Po mom misljenju subvencije se zloupotrebljavaju od strane svih neko manje neko vise i mislim da ako ne poboljsaju sistem subvencionisanja bolje ga je ukinuti.:off_topic:
 
  • Like
Reagovanja: siz
Ajmo plaviii:
24-11-cene-zitarica.jpg
 
Nazad
Vrh