Kredit za poljoprivrednike

Dali je neko ove godine dobio povracaj za kupovinu prikljucne mehanizacije u iznosu od 40%,ako je istina da je 40% kako sam cuo da jeste???
 
Danas pricam sa gospojom iz Agencije za ruralni razvoj Indjija kaze da cekaju pravilnik treba svaki dan da izadje.Nisam dobro postavio pitanje mislio sam na proslu godinu dali su ljudi dobijali povracaj sredstava?
 
Postovane kolege u kojoj banci bi ste mi preporucili da otvorim racun koji mi je potreban da bih registrovao gazdinstvo ?? Znam da je pre par godina dok sam jos uvek bio u srednjoj skoli bila neka prica u nekim bankama o nekim subvencionisanim kreditima za mlade poljoprivrednike. Ja iskreno nemam nameru da uzimam neki kredit jer nemam potrebu za sad. Ali u nekoj buducnosti bi mi mozda zatrebalo zbog obnove mehanizacije, pa me interesuje kojoj banci da pristupim zbog eventualne kasnije saradnje tj ko daje neke povoljne ponude (mada svaka banka daje povoljne uslove iskljucivo za sebe)
 
Njih mi i jedan rodjak preporucio, on uzimao kredit za neke plastenike i opremu za povrtarstvo kaze da su vrlo povoljne kamate. Jedino me koci sto nemaju ekspozituru u Cupriji, najbliza je u Jagodini. Nije ni to mnogo daleko ali bi lakse bilo da je ovde
 
Da dobri su(preko njih sam uzeo traktor) ali sam podneo zahtev ovog puta u Komercijalnoj,iz razloga sto u Procreditu imaju limit naj manje 750 000din subvencionisani dinarski kredit sa 5%kamate.
 
I ja sam u ProCredit iako je u Jagodinu... Mada skoro je jedan iz banke zvao i kaze da vise ja iz Paracina ne idem u Jagodinu, nego se otvorila u Krusevcu... Kod njih sam digao kredit za traktor i zaista najbolja kamata 4.65 %...
 
Pro kredit banka,Inteza i Aik banka(MK-komerc) sada nudi jako lepe uslove kreditiranja pogotovo ako radis(koperiras) sa njihovim zadrugama!
 
Trenutno OTP banka ima povoljan kredit na 18 meseci. Uzmes 150000 i na kraju vratis 172000. Ali kad uzmes kredit posle 3 meseca placas kamatu 5000, pa posle 3 meseca glavnicu od 52000
 
Vidim da svi hvale pro kredit banku, i verovatno cu u njoj otvoriti racun, ali da vas pitam sad nesto.
Radim u jednoj firmi i uredno sam prijavljen ide mi staz redovna plata i sve, e sad zelim da otvorim poljoprivredno gazdinstvo i uzmem zemlju u zakup (od moje babe) da bih digao poljoprivredni kredit za mehanizaciju jer je ona starija od 65 godina i ne moze da dobije kredit. E sad prvo pitanje:
Da li mogu da prijavim gazdinstvo iako sam u radnom odnosu?
Da li mogu da dobijem subvencionisani kredit za polovnu mehanizaciju (traktor tanjiracu i ostalo)?
 
@Milos_Vrsac
Gazdinstvo mozes da registrujes iako si u radnom odnosu.

- - - - - - - - - -

ProCredit banka daje minimalni iznos kredita za jesenju setvu 500 000 din.Nista manje od toga,a vise moze :osmeh:
Cisto ako nekog zanima :ppozdrav:
 
Nazad
Vrh