Vesti-novosti-obavestenja

Nasa velika kopamija Dunav osiguranje je partijska i porodicna kompanija , gde posao dobijaju familija i SPS clanovi vec decenijama pa koje pare onda da ocekujemo da vrate gradjanima kada su sve potrosili te zato dizu premije obaveznog osiguranja. Kada su devedeset posto zaposlenih u familijarnim ili partijskim vezama lako se dogovore da potrose nase pare za svoje plate i druge gluposti, kada pretrpe velike stete dignu cene i bole ih uvo za sve. I tako to traje i traje ...
 
A zamisli kolega samo ko je osigurao automobil od poplava ili lokal od poplava rezultat niko ,suvisno je da bilo sta vise govorim o minusu osiguranja,godinama samo uzimaju mogli bi i da daju nesto za promenu al avaj
 
Poslednja izmena od urednika:
Evo mozda jednog zanimljivog desavanja.
dsc04159.jpg
 
месна заједница „србобран“
„србобранска бразда“


о б а в е ш т е њ е


xv „србобранска бразда“ ће се одржати 26. јула 2014. године (субота) са почетком у 9,00 часова на парцели ''пионир''ад на новосадском путу, 3 км од насељеног места, поред бетонске писте – призме.

циљ манифестације је пропагирање и унапређење пољопривредне производње и пољопривредне механизације, као и непосредна размена искустава и сазнања у области пољопривреде.

право учешћа имају сви трактористи, без обзира на пол, старост и на то да ли су запослени у пољопривредном предузећу, земљорадничкој задрузи или су самостални пољопривредни произвођачи.

такмичи се у орању стрништа на 25 цм са лаким и тешким тракторима по категоријама:
- лака „а“ (једнобраздни, двобраздни плугови и плугови обртачи),
- средња „б“ (тробраздни и вишебраздни класични плугови или плугови обртачи)

надамо се да ће организовање овогодишње манифестације помоћи сви у оквиру својих могућности.свака помоћ је добродошла (долазак на такмичење како би увеличали нашу манифестацију, новчана или робна).

ове године ће се заједно са овом манифестацијом одржати спит - приказ у раду и промоција пољопривредних машина, промоција семенских производа и средстава за заштиту биља, као и осталих производа који се користе у пољопривреди.

сваке године посећеност је око 400 – 500 људи
очекујемо вас као такмичара, донатора, госта!

након такмичења и ревијалног приказа машина, организациони одбор је до сада обезбеђивао ручак за све присутне, па се надамо да ћемо бити у могућности да и ове године испоштујемо традицију.

на сајту општине србобран, можете погледати ''србобранску бразду'' из претходних година.
с поштовањем!

председник организационог одбора xv „србобранске бразде“
дипл.инг.ранков владимир
моб.тел. 064/6427178; 069/2262880
 
Ma jok, ma de bi on, ma nema sanse. Zli jezici, on voli Srbiju, a pogotovo voli Vojvodjansku ravnicu.

- - - - - - - - - -

http://www.blic.rs/Vesti/Svet/481720/Uhvatio-je-manijaka-kako-mu-siluje-sina-Napadac-sada-izgleda-ovako

E ovo je zakon, pravda i pravicnost. Da se to isto desilo kod nas i da je kojim slucajem napadac romske ili neke druge nacionalnosti koja je "ugrozena" , pa i da je neka bitanga iz BG ili NS-a, otac bi najgore prosao. Ne verujem da bi taj skot odlezao ni dana, a ne bi ni bio kaznjen.
 
Danas u METRO stigli kontejneri sljiva iz Kine,i za taj uvoz niko neodgovara,voleo bih da mi neko pokaze bar jedan artikal koji ne uvozimo,stvarno sramota,,
 
Zar je uvoz sljive zabranjen kad bi neko trebao da odgovara.Na osnovu kog zakona bi trebao da odgovara?
 
Zar je uvoz sljive zabranjen kad bi neko trebao da odgovara.Na osnovu kog zakona bi trebao da odgovara?
Da je uredjena drzava bio bi zabranjen,da li ti je poznat podatak da se u Francujskoj ododrava uvoz tak kad se proda zadnja kila njihovih proizvoda,e tako se cuva poljoprivreda,i da dodam nisam proizvodjac sljive.Da smo uvezli iz neke zemlje gde imamo potpisan cefta sporazum pa ok,mada mi se ni cefta nesvidja ali iz Kine ..slive pasulj.beli luk.kupus i da ne nabrajam.O tehnickoj robi i odeci nema smisla ni pisati,Samo se pitam kud plovi ovaj brod.
 
Za ovo se slazem, ali uvoziti ma odakle sljivu, a nasim ljudima placati 5din sad u otkupu pa to je idiotizam.
 
Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh