Vremenske prilike u 2014-oj godini

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
"Dole kupus gore nebo to je Futog Bog te j..o.:osmeh: Nize od moje kuce prema "Aromi" sve ulice su poplavljene.
 
Kaze mi rodjak iz Kumana, da je kod njih 45min lila kao iz kabla. Suncokretima i ne mora vise ali bogami kukuruzu ovo je raj.
 
Kaze mi rodjak iz Kumana, da je kod njih 45min lila kao iz kabla. Suncokretima i ne mora vise ali bogami kukuruzu ovo je raj.

Isto tako i u Novom Milosevu. Prosle nedelje sreda-cetvrtak-petak 84-85 litara (u selu), i danas jos nekih 15-ak.
Zasad ::super:: (suncokret nismo sejali), videcemo do kraja kako cemo proci.
 
Sutra:

mapa-upozorenjaportal_zpsc4cfa891.png
 
Pa bre ljudi, treci cetvrti dan ovde ne pade ni kap, a vi najavljujete sve i svasta. Neznam kako ce biti sutra i prekosutra, ali mi smo u centru i ne pade nista dosad. A bili smo i zuti i narandzasti evo sad i crveni , ali ne vredi . Izgleda zasad!!!
 
@gandrad
Razumem razočaranje,ali upozorenje je sasvim na mestu.Eto malo južnije u Ćupriji i Paraćinu je bilo obilnih pljuskova.U Paraćinu dosad 17litara danas na primer.

Još moraš imati više sreće da te oblak pogodi sa ovakvim strujanja,koja su vrlo slaba pa se oblaci jedva i kreću.Samim time,i manje površine su zahvaćene eventualnim padavinama.

@Zeljko

šunja se nekakav oblak Gledićem,ali izgleda da je južno od Rekovca.Ima dojava da retko seva iz tog sistema.
 
Kod nas vec par dana samo pokvasi beton na umbrelli za sutra najavljeno 10 litara videcemo da li ce pogoditi.
 
Ide iz Macve preko semberije dobar #komad # Valda ce oslabiti do mene .Juce je natopilo da je voda u dolama i danas .Vec redovi kuk. oko dole osecaju posledice .
kradar.gif
 
Sinoc pala veoma jaka kisa,pljustalo je dobrih sat vremena.Jutros sredio medju pored kukuruza sa trimerom (ponovio se) i ne moze da se udje u polje od blata.Sad je suncano i vrlo prijatno.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh