Prskalice

Da li je taj zuti deo na koji naslonis ambalazu ventil za pustanje tecnosti ili pustas svaki put na onom ventilu sto si ga slikao?
 
Da li je taj zuti deo na koji naslonis ambalazu ventil za pustanje tecnosti ili pustas svaki put na onom ventilu sto si ga slikao?

Skineš čep sa flajke i nabiješ ga na vrh sa šiljcima,kad istreseš sadržaj flaše,flašom stisneš onaj žuti točkić i onda piči mlaz, sa čela pere dno flaše,a rotirajući mlaz ispod vrha (cilindrični crveni deo sa žljebovima uzdužnim) pere zidove
 
He,he,ja sa takvom strcaljkom vec dve godine perem ambalazu ,samo je to kod mene u kompletu sa posudom za sipanje i ispiranje sredstva :osmeh:.Pustanje tecnosti je kod mene posebno i moze biti pod dosta velikim pritiskom...Inace rotirajuci deo iskoci nekih 8 cm u ambalazu kad dobije pritisak.
 
Evo moje kombinacije za prskanje... A u planu je kupovina vece prskalice...
ezaju5e4.jpg
 
Potrebna mi je pomoc oko prskalice. Imam agromehanikinu 400l i pumpu od 60l, na diznama pise 11002. Jednostavno ne znam da je nastelujem da radi kako treba,negde bacim vise vode negde manje... Ako prskam sa imt 539 kojom brzinom kretanja bih se trebao kretati, pri kojim obrtajima i koliko bari treba biti na prskalici?
 
Pa pri pritisku od 3 bara i brzinom od 5km/h izbacće 192l/h a pri pritisku od 3.5 bara i istom brzinom od 5km/h izbaci 206l/h a 200l/h je 120l/jutru
 
Nazad
Vrh