John Deere

ne znam malo mi je to čudno da baš to puca i to na baš tom modelu.ja sam jesenas pregazio 1000 i nemam nikakvih problema.Sad ovakvih modela i ovih sa malo ljepšom kabinom ima 7-8 komada u mom okruženju i rade bez greške.Ti kolega reče nivi motor dobijaš zato ne vidim razloga što odugovlače,motor se nadaci za 2 dana naksimalno.Da oni ne krpe nešta umjesto zamjene motora?
 
nisu nista vise rekli, iskreno tada nisam ni verovao u tu pricu. kada sam im dovezao da menjaju druk lezaj, jedan majstor se odmah zaleteo i poceo da zagleda. sav se zaprepastio sto je blok ceo i nije pucala radilica a ima 2000rc. znam da glupo zvuci ali je tako. e sad sta je tu istina ili ne nemam pojma, ipak su to obicni ljudi, nisu rodjeni u john deeru :)
 
kod mene u privatnoj firmi ima neki ogroooman JD nemam pojma koji je broj i dolazili su iz njemačke iz Jd servisa dok je bio u garanciji da mu mijenjaju radilicu.Valjda su imali kvarova na tim serijama,pucala im radilica.Glavno nudili su sve gratis da odrade ali gazda nije htjeo i ako je gubio garanciju sa tim potezom-Ne čudime što je odbio jer je i njega i 5 kombajna JD sve novo taze dobio od kuma tj. bivšeg nam na ponos presjednika dične nam države Republike Srpske.
 
Dali neko zna nesto vise o traktoru 4755 iz Jugokomercije, dosta digo stoji tamo a cena mu nije neka.Kazu da je ispravan zadnja guma je ispucala po duzini tako da nece dugo, prednje su istrosene.Sve ostale informacije su dobro dosle.
 
Maticu njega cene 12,500 eura. Curi mu ulje negde iz diferencijala kod kardana prdnje vuce.Ja imam 4630 pa bih ga mzda menjao ali nisu hteli menjazu.
 
Bitno je znati u kakvom je stanju, a s obzirom da je iz jugokomercije onda mora imati ko zna koliko sati. Motor je najjeftiniji, sve ostalo je skupo za popravku.
 
Prvo treba proveriti pritisak šaržne pumpe u menjaču.Manžetne na klipu hidraulike se po radioničkom priručniku menjaju samo u slučaju oštećenja.
 
Budimpesta

kp-022.jpg

kp-023.jpg
 
Nisam bas zadovoljan kako su mi uradili traktor cini mi se kao da ima ranije paljenje zato sto se cuje da cuka motor....Inace radnici ovamo u servisu u titelu nisu primili platu kako sam cuo...... Inace traktor stigo u petak uvece....






I ovo ulje sam dobio sto im je preteklo....



 
Nazad
Vrh