Dođite u Srbobran 06.08.2011. na takmičenje orača

Ko je Djenka,garant North Army?

Sale cestitke za 1.mesto.
 
Izgleda da je Đenka spalio fotoaparat slikajući one malobrojne žene i devojke koje su bile tamo.
 
Šta vi mislite zašto se Sale ratar ne pojavljiva na forumu ????? Pa dok su ovi naši moderatori, super moderatori, ..................i ostalo uredništvo jurili po kafanama, naš šampion je kao što sam već ranije napisao uživao u blagodetima slave
dscn0640.jpg
[/IMG]
dscn0639.jpg
[/IMG]
Ali i meni je sumnjivo što se ne javlja evo već drugi dan???
Možda im objašnjava ili praktično pokazuje otvaranje brazde tj duboko oranje a one slabo "kapiraju" pa se to oteglo evo već 2 dana !!!

Sale zovi upomoć (ako ti je potrebna)
:haha::haha::haha::haha::haha:
 
Poslednja izmena:
Nisam 100% siguran jer smo sedeli na drugom kraju kafane sa pogledom na ulaz i put prema Turiji.Kada je Sale smotao svi u kafani su poskakali sa svojih mesta.Ne znam da li su to bile ovacije zbog pobede ili su se ljudi uplašili da za ručak ne bude ruska tehnika. :haha:
 
Izgleda da ga je "ponela" slava, il su ga one ženske napojile pa mu pomutile razum:haha::haha::haha: u svakom slučaju neće biti oduševljen ovakim komentarima .
Matiću, sad sam malo bolje proučavao fotografije i ne mogu da "provalim" dal to naš Sale zaviruje u konzervu da vidi koliko je ostalo piva:haha::sta:
 
Kanda je našem PETLU smetalo sunce jer su sve slike slikane iz debelog hlada:haha:
 
Bili smo počastvovani da budemo stručni žiri.Čak smo imali i nekoliko ponuda pa prepravimo rezultate kako bi neki drugi učesnik pobedio ali mi nismo korumpiran već pošten svet.
 
Nazad
Vrh