Lemken

Da plug je namenjen za tog rusa od 136 ks ali ce se odmah skinuti 4 glava ( tako je planirano ), mada licno mislim da ga moze vuci i sa 4 glavom jer se zahvat moze smanjiti cak do 25 cm po glavi
 
licno misljenje ja da je on potezak za,iako noviju ,nesretnu rusku hidrauliku...al u njivi na 4x30 bi trebalo dosta lepo da ide.
 
Ako sam dobro video ima transportni točak, tako da će da se voza kao u Mercedes.:haha: Inače, plug je prva liga, ali mati moja kolki su to novci.
 
ima transportni tocak

2rdkemr.jpg
 
Hm 24 kila evropljana, neka mu je sa srecom ali kad ce ovaj da zaradi sebe... mislim na plug, pa da jos posle i malo para da ostane....?!:sta:
 
Ali kada ga okrece onda plug ljulja traktor ako napred nema dobre tegove.

-----------------------------------------------------------------------

I ja na kuhn-u imam transportni tocak ali ga nisam koristio sem da plug donesem iz Novog Sada.
 
Ne ljulja ga mnogo jer ima memorijski cilindar i skupi ga na najmanji zahvat prilikom okretanja. Inace taj memorijski cilindar je super stvar imam ga i ja na Kvernelandu. Probao sam jednom prilikom da ga iskljucim dok sam okretao plug otvoren na 50 cm i mislio sam da ce prevrnuti traktor. A bogami treba paziti i gde ga okreces tako otvorenog bez memorijskog jer je greda jako blizu zemlje prilikom okretanja.

- - - - - - - - - -

Moje misljenje je da traktor od 36-37k i plug od 24k nekako ne idu zajedno. Bolje da je dodao vrednost pluga na traktor i kupio nekog zapadnog a plug je mogao da resi za manje od 10k ( Vogel, regent..... ) ne oru ni oni nista losije od Lemkena. No ipak nije na nama da sudimo covek je hteo Lemkena.

Inace plug je fantazija i bez imalo straha bi ga zakacio na mog NH-a i sigurno ga ne bi polomio iako je po katalogu predvidjen za traktore do 130 ks
 
Cici, ovaj tvoj prijatelj ili je dobio na lotou ili nije normalan. Dati 24000 eura za plug je van svake pameti i rezona. Mogao je da resi stvar sa nekim polovnim za mnogo,mnogo manje para. Recimo Kverneland :osmeh:
 
Moje misljenje je da traktor od 36-37k i plug od 24k nekako ne idu zajedno. Bolje da je dodao vrednost pluga na traktor i kupio nekog zapadnog a plug je mogao da resi za manje od 10k ( Vogel, regent..... ) ne oru ni oni nista losije od Lemkena.

I ja mislim tako. Ali ipak njegove pare njegova stvar nek on razmislja kako da ih ulaze.
 
Šta je čudno,čovek računao dati za plug 3,5 vagona soje po 40 din ,iznendili ga tajkuna i umesto da kupi VN ili regenta mogao je Lemkena.
 
Nazad
Vrh