Virtemberg Ovce

  • Začetnik teme aleksandar
  • Datum pokretanja
Mogao bi malo i slika da ubacis,nista se ne placa,ubacivanje fotki je dzabalesku!:)Odnese covek ovna od 130kg i za godinu dana kod njega on ima 90kg,pa da sam znao zakopao bih ga sa onim zajedno,da ga ne mucis tu!:)
То је само права слика шта постиже виртемберг у реалним условима гајења.
 
proletos sam uzeo nesto ovaca ali nisam zadovoljan sa napretkom. sve se nekako sporo desava,slabo se jagnje a te sto se ojagnje sve po jedno. gde se mogu nabaviti ti cepici za ubrzavanje??
 
Da malo osvezimo ovu belu temu konacno neka slikica i od mene iz trece lige
nvcvtx.jpg



23tjt03.jpg


4iohdu.jpg


2857np.jpg


2924pvk.jpg


Ovaj omladinac je trenutno u ovcama kod brata lepo se razvio slikan sa 4.5 meseca inace moje vlasnistvo nadam se lepim potomcima od njega.
 
Za Igora-francuza: drago mi je da imas dobra iskustva i da napredujes, to su ekstra prirasti a za Sakule cemo jos videti ali se moze desiti da skoknemo i na tu izlozbu (samo jos da ti kazem da ovde uglavnom pise stariji Miljkovic) pozdravljam te
Lepo to izgleda rajko.gmilanovac@, izgleda da si sada stabilizovao osnovu i sada kreces punom parom napred:bravo:
 
Trudim se mada sam jos uvek nezadovoljan to mi je po prirodi mana da uvek hocu jos ali dobro sta je tu je dosad se radilo na plodnosti i dosta toga se uradilo sada malo da poradimo na prirastu i bice valjda zadovoljavajuce
Da Lazare trojke su iz prosle ture od romanova inace ova je dala dvojke u prethodnoj turi i gotova je se ponovo ojagnjiti verovatno ce opet biti dva. Nazalost od ovih 5 samo jedna zenka.
 
Nazad
Vrh