Prskalice

Da li je neko uzima ove blokatore dizni (sto je dukej stavio link) za agromehanikinu prskalicu? Kontaktirao sam firmu i nisu sigurni da li ce raditi na agromehanikinim nosacima dizni.
 
Zar ne bi trebalo da su nosači isti? Treba da pasuju dizne različitih proizvođača. Nego, za šta ti treba? Nećeš da preklapas?

Oni iz firme su mi rekli da njihovi blokator dizni rade na ARAG nosacima dizni... Pa hteo sam da stavim te blokatore dizni na poslednje 3 dizne na grani,u psenici radim stalne tragove i onda se desi da komsija sa druge strane odore ili iskriv,a ja ne zeli mda se pomerim iz traga pa ne bih sa 1-2 dizne na kraju da mu oprskam usev.
 
Dajte neki predlog za kardan za prskalicu za imt 558, ovaj sto imam je skoro zavrsio radnu karijeru.

Koji su kvalitetni, gde kupiti...
 
Dar su solidni kardani,ja imam 32 i mali 22 za prskalicu sejalicu itd,za te pare i vise nego odlicni.

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
 
Nema vise okretanja da bi se pratio pritisak
218b4dcf0e0615b436a1f348659b7deb.jpg


Послато са SM-J700H уз помоћ Тапатока
 
Jel ima neko od forumaša Agrometalovu prskalicu koju proizvode u Somboru. Kakav je kvalitet i kako su vlasnici zadovoljni. Imaju comet pumpu i Italijanski razvodnik a elektronika im je Muller Nemački, dizne i triplex nosači su ARAG.
 
Jel ima neko od forumaša Agrometalovu prskalicu koju proizvode u Somboru. Kakav je kvalitet i kako su vlasnici zadovoljni. Imaju comet pumpu i Italijanski razvodnik a elektronika im je Muller Nemački, dizne i triplex nosači su ARAG.
ja ako ih hvalim ispascu pristrasan,pitaj @draganakovacevica,u komšiluku ste :ppozdrav:
 
Ima ih par komada u selu... Ali jedna ubedljivo najviše radi. Koliko znam,prošle godine je došla do cifre od 10 ili 12.000 ha,servisirali su pumpu (ali ne zbog kvara) i peglaj dalje. Sad ima sigurno 1-2.000ha +.
Odmah u startu su neka creva popucala ali je to zamenjeno u garanciji. I možda malo više mlate krila napred-nazad (treba napomenuti da su u međuvremenu vrv poradili na modifikaciji) ali za te pare. Više nego dobra.
 
Ajde sad ne moj preterivati nisu sigurno tako loši odrade i oni poso ako već tako gledaš što nisi uzeo neki Amazone ili nešto slično ali Agromehanika i domaće nema tako velike razlike.

Još malo kako se krenulo neće biti svejedno koji traktor vuče po nekima i tu će uticati kako će uspeti prskanje.
 
Amazonka je sigurno sledeca na redu. Kvalitet prskanja je isti svuda. Nista revolucionarno nema jedna u odnosu na drugu. Samo je rec o brzini koja se moze postici. Automacki mod o mirnoci grana. Kvalitetu istih. Da neklepecu i nepucaju. A to je kod Agromehanike na vrlo vrlo zadovoljavajucem nivou. Sve smo ih pregledali kad smo kupovali. I za ovu cenu nema nista slicno. Pricam iskljucivo za EN HP model

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
 
Nazad
Vrh