IMT

Овакав брзи је дошао са њим 2007 нов,више није за употребу.Искра је прескупа а и не знам да ли искра ради и даље,на стању кошта 250 и кусур евра.КУпљен Лукас индијски,280 км.видећемо како ће се показати.
 
Ako nadjete elmot , poljski je , stigao mi je na 549 nov kad smo kupili. 3kw , remontovan prvi put posle 24 godine. Vergla brzo kao lud. Cak sam ga skidao i stavljao na kumov zmaj 142 posto mu je tesko palio (gotov motor) . Vergla kombajn ko klipova da nema.
Trazio sam isti da kupim na 558 kad mi je riknuo ali nisam uspeo naci pa sam stari remontovao.

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
 
Samo Iskra,neko rece da li rade i idalje,rade uzeli su ih Nemci ja ga kupio pre tri meseca 200evra a ne 250.Jeste da sam uzeo za Univerzala ali to ne moze da bude tolika razlika u ceni za mene i 539.A da 3.2KW kako okrece to je za pricu.Raspitivao sam se o svim drugim proizvodjacima sve je to nekako kratkog daha i svi vlasnici tih alnasera su mi predlagali Iskru,jes da kosta ali vredi.
 
Која је сад цена имт 539 ? ( Половним наравно). Може ли 539 да носи предњи утоваривач а да му не страдју често лежајеви, биксне и шта му већ страда од утоваривача на предњем трапу ? Колико кошта прерађивање на хидраулички или хидростатички) волан ?
 
Bilo koji traktor (A pogotovo IMT) bez prednje vuce nije za prednji utovarivac. Mislim, moze posluziti ali ne smijes se osloboditi s njime da se rade neke zesce stvari inace ode prednji trap u klinac. Imam SKIP koji ima bas debele rukavce al dzaba kad cjeli trap kao da zvace iako iza ima utovarnu kasiku kao protuteg. Znam za slucaj gdje su dizali skipom kao mojim za elektru neke betonske ploce pa kad je trebalo plocu prenesti negdje skip nije mogao mrdnuti s mjesta jer su se gume priljubile uz rukavce koliko su se pomotali od tereta...
 
Zavisi šta planira da radi sa utovaračem
za stajnjak, zemlju i sl. nema problema
Kod rođaka 539 nosi prednji već preko 20god. i nikad nije pukao rukavac
evo mog 542
a278ad596344793.jpg
[/URL] [/IMG]
 
Napisao sam da se ne smijes previse osloboditi da se rade neke zesce stvari s njime. dok god se normalno koristi nema problema al kad krene dizanje nekih tereta i ludesanje kojekakvo, nesto mora posustati.

Becarina pusta je davnih dana imao na 533 prednji utovarivac i koliko znam da je tovario njime stajnjak ali je pricao da nije mogao nemjenjati lezajeva u prednjim tockovima dok nije na kape ugradio mazalice i stalno dopunjavao, onda se situacija smirila.
 
Товарио би 5-10 приколица стајњака , можда мање роло бале али под условом да може . Не би претеривао. Колико кошта уградња хидро, хидростатичког хидрауличког , како се зове управљача? Има ли резервних делова за 539?
 
Nazad
Vrh