Chat 5

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ima samolepljiva trakao ,kao ona siva armirana ,samo crna , koristi se za creva za navodnjavanje da se krpe i plastenike, namenjena je za vodu i pritiske. Brat je iz madjarske doneo ,ali verujem da ima i kod nas.
 
Upravo je zbog nemara ljudi koji ga proteklih godinu i po dana vode zakazao vodovod MZ Dragusica. Sa ukupno 6 busotina: 3 zatvorena zidana bunara i 3 arterska, dva odvojena sistema motora i pumpi za dopremanje vode do plastificiranih bazena iz kojih zatim voda prirodnim padom dolazi do svakog domacinstva - sve je stalo. Sta ce biti, videcemo.
 
Srecno bilo:ppozdrav:.Steta,cini mi se prateci forum da si dosta ulagao u mehanizaciju i kupovao novu opremu.Svako zna svoje...Nadam se da si sebi i porodici vec obezbedio egzistenciju(posao) u inostranstvu.Na zalost kako je krenulo sve vise nas ce tvojim stopama,ja do prosle godine nisam razmisljao u tom smeru al sveukupna situacija u poljoprivredi me sve vise navodi da razmisljam u tom smeru.
 
Sta god da si odlucio neka ti je sa srecom.:ppozdrav:
Nemoj nas se odreci javi se ponekad i ako ne budes u ovim vodama.
 
Imam jednu parcelu od 0,75 jutara koja je u delu ataru gde su skoro svi posadili bagrem(ostalo 3,4 parcele koje se rade) pa sam mislio da posadim neko voce tu, ali ne znam sta bih mogao jer je zemlja mesavina crnog i zutog peska u dolji je crni na bregu zuti pesak. Sta bi tu moglo da se posadi, razmisljao sam o lesniku, ili visnji? Bagrem mi se ne sadi, imam dovoljno suma:osmeh:
 
Evo lezim upravo na nekom sundjeru na poljskom putu . Navodnjavam soju inace . Nesto se pojavilo jako visoko ali islo malo lijevo desno . Jbg ode.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh