Pšenica 2016-2017

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Psenica po ulaganjima ubedljivo vodi od vecine kultura(3-4 tretmana fungicidom,jedan herbicidom,regulator rasta i 3 prihrane plus osnovno djubrivo,seme) to je za one koji zele prinos ko ne zelii ne ulozi pa koliko bude!
Mindjusar koliko sorti imas psenice posejano? Imas neki ogled?
 
ima i bumper p od adame fungicid za psenicu dobio sam ponudu ali nista ne znam o njemu kako se pokazao ima li neko iskustva sa njim?

nikad nisam ni spomenuo metmark i sekator vec stvari identivne sekatoru ili bolje a cenovno jeftinije, kao npr za arkan.

Maticu umesot dueta ultra imas ceres od galenike odlicno odradi posao a jeftniji bar 10e po litri zaboravio sam koje su bile cene

Galenika-in Ceres jako dobra stvar ovde je kostao 4200 din/lit
 
Mene je moje neko ne tako malo iskustvo naučilo da eksperimentisanje (barem ne na svim površinama) zna dobro da košta.Jednom sam tako probao novu hemiju a za popravak nisam imao ne vremena nego je bilo prekasno,radilo se o zaštiti klasa.Zato ne mijenjam ono što je dobro pa makar bilo i nešta skupplje.
 
Ja se već zabrinuo,nema nam Minđušara,da mu se nije nešto,ne daj bože dogodilo a niko ne javlja,kad evo stiže i naš cenjeni forumaš.
Čekamo da nam za koji mesec saopšti jel Sobred pravalio 10 t ili ne?
 
Malopre vizitirao pšenice na asfaltu,stanje katastrofa,mraz ubija,pokrivača nema,setva 30 oktobar ,ove godine kasnija setva totalni promašaj.sorte se drže nekako ali hibridi golo gov**, sreća pa su samo na dve manje parcele 0,4 I 0,5 ha.
 
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh