Case

Jeste sigurno,znam ko juce da je bilo.Znam da smo zvali za info, a i u poljoprivredniku je njihova reklama bila dugo aktuelna,sa sve cifrom.
 
Ne znam za cenu sa plugom, ali sećam se da je cena bila 25 500e + pdv. Kod nas je uzeo čovek 2 komada, verovatno i za manje pare. Posto sve traktore kupuje kod njih.

Keš ili kredit je za prodavce isto.
Tako da se popust moze jedino dobiti koliko je prodavac voljan da spusti.

A sa cenom za tog malog, nisu normalni.
 
Celicane u svetu jedna po jedna propadaju i stavljaju katanac a traktori sve skuplji i skuplji..................Stvarno neka cudna logika.............
 
Video sam ovu cenu na fb. Taj traktor bi bio dobar za nekog ko radi do 40 jutara a sa te površine ne može da ga kupi. A onom ko može da ga kupi je mali. Dakle, ne znam kome je namenjen. A u čemu je caka u tome u sistemu pdv-a ili ne?
 
Ta cena nikad nije postojala, najjeftinije je bila jx 95 oko 28000 + pdv i to bez pluga

- - - - - - - - - -

Sve je za keš jeftinije, ali retko ko plaća u kešu.čak i onaj ko ima

Pre nekih 12 godina kada smo mi hteli da kupimo taj isti Case 95, cena mu je bila 25000 evra sa svim dazbinama a kinez 120 kockasti je bio za nijansu skuplji. Ako se ne varam, to je trajalo jedno 2 ako ne i 3 godine.
 
Pre nekih 12 godina kada smo mi hteli da kupimo taj isti Case 95, cena mu je bila 25000 evra sa svim dazbinama a kinez 120 kockasti je bio za nijansu skuplji. Ako se ne varam, to je trajalo jedno 2 ako ne i 3 godine.
Pre 12 godina Belarus 820 je kostao 13000 eura...a mislim da taj model onda nije ni prodavan na nasem tržistu JX 95
 
Bio je vec na nasem trzistu ,na pokusaju sajma poljoprivrede u Bogaticu je bio izlozen on i vucna tanjiraca sa cenom od 29500e u kompletu, sa svim dazbinama.
 
Da li je neko upoznat sa modelom 4240 ?? Kakav je za oranje i ostale teze poslove,posto mi deluje malo laksi u odnosu na konjazu. Moj rodjak razmislja da ga kupi. Pronasao mu neki drugar na nekom placu u Austriji ili Nemackoj nisam siguran sa utovarnom kasikom koja mu je potrebna. A ujedno mu trebaa traktor i za teze poslove da odmeni Rakovicu, a zbog sitnih parcela mu ne odgovara gabaritniji i jaci traktor.
 
pre dve godine sa uzeo zadnjeg jx 95 u titan masineri u rumenci kostao je 34 000 eura sa pdv pet su imali na zalihama i prodali i uveli seriju farmal tad su rekli da vise nece prodavati seriju jx nego skuplju varijantu jxu tako nesto tako da taj mali prca od 55 konja kosta skoro bez malo ko ovaj od 100 konja
 
Slazem se da je mali prca skup, sa druge strane mali prca C serije je po specifikacijama dobar traktor, pravi se u Italiji sto dize cenu sama prozivodnja na takvom terenu. Uvoze i dalje JX iz Turske cenovno prihvatljiv. Samo je sada oznaka JX110 i ima motor od 3.9l kao i tvoj sa malko vise snage. Secongeneration mi je trebao javiti na fb cenu za Farmall A65, A75, C65 i C75. Kako mi nije javio, (jer u meni ne vidi kupca ozbiljnog, ocigledno su im zanimljivi samo oni koji kupuju traktore od 100-300ks) ne znam ti reci cene.
 
E tako sam ja natego prodavca.Kad sam kupovo traktor i raspitivao se odem u agropanonku pogledati belaruse.Imao sam ranije loša iskustva sa rusima ali ajde.Došao u prodavnicu i ispitujem a prodavac ne jebe ni za šljivu.samo me odmjerio i kaže ma sve je rezervisano,nemogu navući.Dajte mi makar brošuru a on meni;ma ajde neđe nekog drugog zajebavaj.Nato sam ja otišao u auto i izvadio torbicu i lijepo na sto mu poslagao u buntićima 30 ooo evrića i reko,evo malo te zajebavam da ću pazariti sa tobom.Samo je pozelenio a ja lijepo pokupio pare, zahvalio se i izašao.
 
znam jx 110 razlikuje se od jx 95 reverzer se nalazi pored volana ali isto mehanicki na sajlu par konja jaci misli da ima interkuler kolko sa razumeo servisere tako nesto e da i par hiljada evra vise oko 44 000 eura tako nesto
 
Соленоиди за кретање напред назад и њихове буске које су ми задавале главобољу прошле године због прања са ваповком и водом коју је иста набила у конекторе истих. Па је када се трактор лепо разгреје искакао осигурач за кретање напред. Сваки од ових соленоида кошта око 180 јеворпејаца+ПДВ у Титану. Иначе ових соленодиа има поприличан број на самом трактору....
155taww.jpg
 
Nazad
Vrh