Subvencije poljoprivredi za 2015 godinu

Ti veliki ne bi bili to sto jesu da su propustaliu sanse i bili lemnji za ovakve stvari.Svakom je svoje veliko,a drzava je nesigurna kako za malog tako i velikog.
Ti veliki nikad nista nisu propiustili niti ce...tako je bilo i bice a mali su dosta ispusili za subvencije to se zna.Naravno ko je lud sa nekoliko stotina kj ili ha da izgubi subvencije pa makar one bile i 1 000 din po ha,postoje nacini o kojima mali paori mogu samo da mastaju.
 
Sva ta atmosfera je ogledalo naseg drustva...Svima treba novac,ali treba imati i malo dostojanstva,obraza...Nikad nisam bio u situaciji da mi taj "njihov" novac,toliko u zivotu znaci.Predavao sam uglavnom 2 nedelje posle sve te gungule i nikad nisam imao lose iskustvo!Treba malo biti i strpljiv i hladan,ako se zakon odnosi na sve,svi moraju i dobiti,nema druge...
 
Nekim cudom sam danas predao za ovih 6000 dinara,isao sam da izvadim setvenu strukturu negde oko 12 sati,bilo njih oko 15-ak ispred mene,ja uzeo strukturu odmah sa strane sam i ispunio i ujedno predao,ovde u Zrenjaninu primaju i za naftu i za djubrivo.Pohvala za njih iza saltera,rade brzo,i rade svi salteri njih 4-5,ili kolko vec ima.
 
predala sam za zemlju a za gorivo i djubre ne primaju, kazu tek nakon zavrsetka ovih subvencija za zemlju....opstina je knic
 
Cujem od kolege da su drugaciji zahtevi za regresiranje dizela od prosle godine
 
Bio ujutru u 8h...guzva,stajao 1 sat sve jako sporo ide,okrenuo se i otisao
 
Cujem od kolege da su drugaciji zahtevi za regresiranje dizela od prosle godine

Ja sam juce predao i za gorivo. Predao racune, potpisao se tamo i to je sve. Nista drugacije nije bilo. Jedino ako me naknadno budu pozvali na ispravku.
Imao sam zahtev koji sam skinuo sa neta, a oni nisu imali. Posto je njima u trezoru receno da ce im zahtevi stici tek za 10ak dana, primali su juce zahteve samo od onih koji su zahteve doneli. Takodje, pored gasnog ulja, predao sam i racune od ED-a. Znaci, sve je bilo kao prosle godine.
 
Nazad
Vrh