Zdravo

Učlanjen(a)
13 Apr 2020
Poruka
196
Dozvolite da se predstavim ja sam Boban super genije ne prodajem ja nista i ne skupljam priloge predjimo odmah na stvar .......:)Zdravo da ste (ako je to moguce biti u ovo vreme bolestine nemastine i sveopsteg ideopoklonstva).Pozdrav se odnosi na one retke koji nisu pali u depresiju i nisu podlegli sveopstem ludilu.Za one "ostale" ...sta reci a ne zaplakati.Interesuje me paorsag i oni pravi paori, starog kova, seljaci koji ne idu na drzavne jasle i koji istu tretiraju kao svog istinskog klasnog neprijatelja .Potomci cupaca brkova, vajnih zadrugara, koperanata ,zelonoplanasa jahaca popova koji su sad postali "registrovani poljoprivrednici" tvrdokorni vernici, mikro makro tajkuni i stosta, neka me zaobidju u najsirem mogucem luku jerbo nismo ista sorta .Da budem precizniji , gadite mi se.Eto sad kad smo se tako lepo upoznali, da i ja koju kazem tamo gde budem smatrao da treba reci.

Poslednja izmena:
Pozdrav Bobane i dobro došao na poljoinfo. Ne razumem zašto si naveo kao lokaciju Grac, a pišeš iz Subotice ?

Да пожелим и ја потомак свих набројаних људи. Занимљив начин размишљања и сортирања људи...
Биће занимљиво.

Сви мисле да је мени лако, не дај боже да им је овако.

Nazad
Vrh