Zdravo

MimaNg

Novajlija
Učlanjen(a)
16 Maj 2015
Poruka
2
Ja sam Mima (43) iz Negotina. nasledla sam nešto zemlje, 6 ipo ha obradivog, i reših da krenem sa ... pa poljoprivredom, šta već budemo mogli sinovi i ja da radimo. Za početak krenućemo sa jagodama na parceli 25 ari, koja je u selu, ima vode i uslove a u ovom kraju se jagode ne rade, bar za sad. Za ostatak zemljišta razmišljali smo lešnik, ili orah a onda mi neko reče da je najbolje na 2ha da stavim crni orah. Otom potom :)

Za početak mene zanimaju krediti, ne mogu da nađem nigde po forumu. Kako se daju, šta je potrebno, neko ko je uzimao poljoprivredni kredit sa subvencionisanom kamatom? To sada daju u komercijalnoj .....
Nemam startnog kapitala i ne želim da zadužujem "familiju" po inostranstvu...

Hvala unapred na pomoći, moraću svašta da pitam u narednom periodu :)::pomoc:;

Zdravo, dobro nam dosla. Sta god da krenes bitno je trziste, mislim da je u Negotin dosla firma iz Aziaga u Italiji pa se raspitaj sta oni otkupljuju jer je to najsigurnije. Bilo je reci da traze kooperante. Ima ovde dobrih ljudi koji pomazu, to kazem iz svog iskustva.

Hvala vam :) i te kako pazljivo, sve sam razmotrilai necu svakako veliku cifru , tek za neophodna ulaganja, startna. Cula sam za te subvencije iz opstinskog budzeta ... samo sto, nemam vezu tamo ... sve tako ide

Nazad
Vrh