Yto 1304 ili Belarus 1221.3

Evo mi nosimo sa 1304 ruku i zakačen rasiač pun od 1500lit i nediže predni kraj
Mozda ima bolju rasporedjenu masu napred vidim na specifikacijama da su slicni oko 5700kg tezina,verovatno i na tim 1221.3 trebaju dupli tegovi napred ali generalno traktori su za grube poslove i da se ne forsiraju vecim prikljuckom i radi ce sve to ok dugo godina ....

Koliko te je izasao remont menjaca?
Nije bio ceo remont menjaca, jedan zub se polomio na zupcaniku, samo je to zamenjeno, ostalo je dobro. 300e su kostali delovi, zupcanik, sinhron, limovi sinhrona. Vidi se na slici kako se odlomio zub, i zaglavio u 1 brzini.
be10b508a30aac9f3418f1e953353e36.jpg
1e22fdaf931dee0e24ba58789f06c0e8.jpg

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Sejao sam mu pšenicu nekoliko dana pa je sedeo sa mnom u traktoru i više puta spomenuo cenu.Nemam ništa od toga, kako je rekao tako sam preneo.Nije u pdv-u, fizičko je lice a da li je ispeglao pdv preko nekoga ili šta je sve drugo u opticaju zaista ne znam niti me zanima.

Tako je, hteo je odmah da ga vozi kući jer mu je hitno trebao ali je morao da čeka carinu 3 nedelje pa sam ja uskočio da mu pomognem da ne prođe agrorok za setvu.
Tako sam i saznao da je kupljen.

2020 u maju mesecu definitivno bi kupio nov YTO 1304 da su ga imali odmah na stanju i da su kao firma malo ozbiljniji prema potencijalnim kupcima.
Trebalo je dati kaparu u iznosu 30% vrednosti traktora i čekati min.6 meseci na isporuku što nije dolazilo u obzir.

Jeftino a dobro? Nekako se ne slazu.

Nisam nigde rekao da su dobri ali sam pitao da li neko nesto zna vise o njima…Znam ja dobro sta valja :) ako tako gledamo i rus je los u poredjenju sa nekim traktorima. A meni dva rusa sa po 6.000 sati su zavrsavali posao zadnjih 15 god

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh