Yto 1304 ili Belarus 1221.3

obradmiki

Član
Učlanjen(a)
26 Maj 2018
Poruka
3.286
Ajd da vidimo sta misle kolege o ova 2 traktora, koji kupiti, sta je bolje, sta nije....?

Za mene je rus zato što je meni najveća stavka bespotrebno potrošeno i izgubljeno vreme i moji živci.Koji je bolji jači kvalitetniji baš me briga , radiće kvariće se to je neminovno ali rusa ću rešiti lako a sa kinezom ne znam šta sve može da me strefi

Poslednja izmena:
Kupujes ono za sta imas rezervne dijelove i servis, koliko sam upoznat kinezi i nisu dobar izbor za sada , previse brzo mjenjaju modele i teska nabava rezervnih dijelova.

Pokusajte naci katalog tog kineskog traktora na netu , ja nisam nasao , a i toliko su dobri da polovni firma koja ih uvozi u Srbiju prodaje u HR oglasnicima , mora da su jako trazeni.

Kod nas u selo u poslednje 2 godine, stigao yto 1304,904,par komada 754, mnogo Armi od 110,i 100ks, stigao jedan 820 nov Belarus i to je to. Mi imamo 892,952 1221.3 i jedini smo u selu sa vise Belarusa, mislim da ima jos 5 traktora Belarusa u selu

Мислим да је ИТО озбиљнији трактор од Беларуса. Другари су имали тог од 130кс и презадовољни су са њиме били,сада се напредовало па се куну у жуту фелну.

E upravo sam to hteo da kazem ali sam sacekao da neko jos potvrdi, to sam i rekao drugaru koji je zainteresovan za kupovinu Belarusa

Nazad
Vrh