Vocar i malinar u pokusaju. Dosao na forum jer nista ne zna i tudje iskustvo izuzetno ceni.
T torbica Novajlija Učlanjen(a) 13 Apr 2017 Poruka 8 Lokacija uzice 19 Apr 2017 #1 Vocar i malinar u pokusaju. Dosao na forum jer nista ne zna i tudje iskustvo izuzetno ceni.
V vidanje Novajlija Učlanjen(a) 6 Jan 2017 Poruka 18 Lokacija Bajina Basta 19 Apr 2017 #2 Dobro došao Послато са SM-G920F уз помоћ Тапатока
novii Administrator Urednik Učlanjen(a) 24 Jul 2007 Poruka 9.555 Lokacija Apatin 20 Apr 2017 #3 Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum. Ovo u pokušaju znači da tek planiraš nešto saditi ili već imaš voćnjak ?
Pozdrav i dobro došao na poljoinfo forum. Ovo u pokušaju znači da tek planiraš nešto saditi ili već imaš voćnjak ?
T torbica Novajlija Učlanjen(a) 13 Apr 2017 Poruka 8 Lokacija uzice 21 Apr 2017 #4 Imam hektar visnje sumadinke i pola hektara maline. Iz grada sam sa gotovo nikakvim iskustvom u poljprivredi.
Imam hektar visnje sumadinke i pola hektara maline. Iz grada sam sa gotovo nikakvim iskustvom u poljprivredi.