Vreme je i da vam se ja pridružim.

rogic73

Novajlija
Učlanjen(a)
26 Sep 2014
Poruka
8
Poštovanje i pozdrav svim članovima ovog foruma. Moje ime je Petar. Ja sam poljoprivrednik iz okoline Šid-a (zapadni Srem, Vojvodina). Svim članovima želim srećnu, uspešnu i berićetnu nastupajuću godinu. Administratorima ovog foruma želim mnogo uspeha u daljem radu istog. Želim da vam se pridružim iz razloga što smatram da se na ovom forumu može mnogo toga videti i naučiti iz oblasti poljoprivrede. Pored toga imam i želju da podelim svoje stečeno iskustvo i znanje iz oblasti poljoprivrede sa ostalim članovima, kako bih im pomogao. Ja vas pozdravljam u nadi da ćete me primiti.

Hvala vam na dobrodoslici. Bavim se isključivo ratarstvom (proizvodnjom soje). Međutim, jesenas sam se zainteresovao za ovčarstvo. Čitam vaše postove o ovčarstvu ( pretežno o romanovskoj ovci i meleženju). Pre tri meseca sam nabavio priplodno muško romanovsko jagnje. Treba još da mu nađem devojke. Ne mislim da to radim zbog neke velike zarade, nego jednostavno mi se dopalo to. Pozdrav

Pero jesi to ti?
I ako nisi dobro nam dosao. :ppozdrav:

2rxk4t4.jpg
:haha::haha::haha:

Inače Petre, dobro došao :ppozdrav:

Hvala kolega KAMENI. Bolje vas nasao.

- - - - - - - - - -

Kosutic,ali iz Djepusa. Pitaj brata Gulca ko mu seje kukuruz zadnje 2 godine,pa ce ti pojasniti.

Znao sam i pre ko si. Samo sam hteo da vidim dali ces mi iskreno odgovoriti. Ranije sam cuo da si medju administratorima na ovom forumu. Sve najbolje.

Ne krijem ni po selu da sam medju administratorima,niti ovde medju forumasima krijem da sam iz sela.
Znam za par ljudi iz sela da nas prate i citaju. :ppozdrav:

Još malo pa će forum imati deo za sklapanje poznanstva...:osmeh:

Zamisli oženio se čovek a ženu našao preko Poljoinfo foruma.

Nazad
Vrh