Veliki pozdrav svima!

SimkeVa

Član
Učlanjen(a)
22 Sep 2013
Poruka
759
Zovem se Đorđe, imam 18 godina i zivim u Valjevu (tacnije 1,5km) od centra. Imam dedu, babu, ujku, ujnu i sestre na selu i vecinu slobodnog vremena provodim tamo. Na selu radim sve od poslova nista mi nije tesko, poseduju svu potrebnu mehanizaciju za svoje potrebe, tu su 3 IMTa 533 '75 (inace je sa fiatovim motorom), 542 '88 i 558 '79 od prikljucaka ima svega sto je potrebno za jedno domacinstvo. Trenutno zavrsavam srednju kao tehnicar mehatronike i imam u planu da nastavim dalje na FTNu. Selo iskreno volim jer sam kao mali mnogo vremena provodio u njemu i osecam se slobodno kada odem, iskreno voleo bih da jednog dana odem i da zivim na njemu. Na forumu sam citajuci nasao dosta stvari koje su nam pomogle, prijavio sam se tu jer imam nekoliko pitanja, na koja cu nadam se dobiti odgovore. Toliko od mene! :ppozdrav:
2mez9xh.jpg
2eb8z1c.jpg
x1elc8.jpg
2ytnog0.jpg
2dkfskg.jpg

Dobro došao Dorđe :ppozdrav: odlično si nam se predstavio,što je većini članova strano:svinja: Vidim voliš selo,a za sada izgleda najviše voliš da voziš traktore :haha::osmeh::haha:

Hvala na dobrodoslici. :ppozdrav:
Cika Boro - tako nekako, na njima mi je najlepse i najbrze prodje vreme :ppozdrav:

Nazad
Vrh