VEČERICA

VEČERICA

Član
Učlanjen(a)
18 Feb 2011
Poruka
36
Evo da se ja predstavim svojom 1. porukom.
Zovem se Vladimir Lukić živim u Loparama (RS-BIH).Lopare se nalaze u sjeveroistoku RS u blizini Bijeljine.
Bavim se poljoprivredom,uzgajam većinom krave muzare ,ovce,svinje a značajan prihod ostvarujem izvršavanjem poljoprivrednih usluga traktorima.

Od životinja posjedujem 10-ak krava,30-ak ovaca,3 krmače sa prascima,tovljenike i nešto peradi.
Najvažnija mehanizacija je:
Traktor Lamborghini 75 ks 1988 godište;
Traktor Goldoni 50 ks 2000 godište.
Jednoredni berač kukuruza,prikolice(kiprka,za sijeno,za stoku,za razbacivanje stajnjaka,za drva),presa za sijeno,sijačica,prskalica,tanjiraše,drljače(obične i rotacione),frezator,utovarivač stajljaka.

Uh,od prilike to je to ... ja se predstavih. :cao:

Svi koji budu u blizini neka svrate na :ppozdrav:

Dobro došao na forum. :D
Možeš predstavljanje dopuniti i slikama, ako želiš.

Hvala na dobrodošlici,bolje vas našao :cao:.
Vidjeću,dopuniću slikama kada budem imao mogućnosti :udri:

Zašto VEČERICA,pa to je stari nadimak za moju porodicu koji traje još od djeda koji je kad je bio baš LJUT :zli: to psovao (kad opsuje sitnu večeru bježi od njega :zli: :cao:).

Pa prezimenjace dobro dosao na forum a boga mi dobro je kad su dedu mogli proceniti po psovki koliko je ljut makar znas na cemu si dal da bezis il da ostanes. :haha: :cao:

Hvala prezimenjače! :cao: :ppozdrav:
Bogme se znalo da je djed :zli:

Djed je stvarno bio kralj!!!!! :D Hvala,bolje vas našao! :cao:

Veliki pozdrav svim forumasima zovem se Sanja iz okoline Beograda sam.Bavim se tovom brojlera vec 8 godina.Od 100 komada dostigla sam sadasnjih 2000.Prosla sam razne situacije,cene,vrućine,hladnoće itd te se nadam da ću sa svojim skromnim iskustvom biti nekome od koristi.Za sada toliko i još jedan pozdrav.

Kosjerac bolje te našao!
Post je spojen: [time]1298151993[/time]
Veliki pozdrav svim forumasima zovem se Sanja iz okoline Beograda sam.Bavim se tovom brojlera vec 8 godina.Od 100 komada dostigla sam sadasnjih 2000.Prosla sam razne situacije,cene,vrućine,hladnoće itd te se nadam da ću sa svojim skromnim iskustvom biti nekome od koristi.Za sada toliko i još jedan pozdrav.
Sanja mogla si otvoriti svoja temu pa se tamo prestaviti!

Opušteno,opušteno biće tvoje što je njeno..... :bravo: :haha: :haha:
Hvala bolje te našao!!!!!!!!!!! :cao: :ppozdrav: :ppozdrav: :ppozdrav:

Nazad
Vrh