Ub

aciko

Novajlija
Učlanjen(a)
14 Feb 2011
Poruka
10
Preselio sam se iz Beograda u Vrelo kod Uba na svoje porodično imanje. Želja mi je da napravim mini farmu i bavim se proizvodnjom zdrave hrane iz hobija i za sopstvene potrebe. Nikad se pre nisam time bavio ali imam jaku volju i odlične uslove. Tragam za korisnim informacijama i siguran sam da je ovaj site odličan izbor. Veliki pozdrav svima!!! :ppozdrav:

комшија имаш добар пример баш у Врелу, наш колега боровничар никола је баш из истог места код хиподрома и добар да не кажем одличан узгајивач култивисане боровнице,, ако ти треба било какава помоћ, савет јави се,поззззз

aciko je napisao(la):
Preselio sam se iz Beograda u Vrelo kod Uba na svoje porodično imanje. Želja mi je da napravim mini farmu i bavim se proizvodnjom zdrave hrane iz hobija i za sopstvene potrebe. Nikad se pre nisam time bavio ali imam jaku volju i odlične uslove. Tragam za korisnim informacijama i siguran sam da je ovaj site odličan izbor. Veliki pozdrav svima!!! :ppozdrav:
Koji si ti zemljak, i ja sam iz Vrela?

Najlepše hvala svima a pomoć je uvek dobrodošla. Ako ima neki stručnjak iz moje okoline za 506-icu nek se javne da mi pomogne oko servisa i puštanja u pogon. Veliki pozzzz!!! :ppozdrav:

Nazad
Vrh