ub-banjani

Dobro došao zemljak. Još jedan ljubitelj romanovske svaka čast. Puno uspeha u ovom poslu i pozdrav iz sela Šarbana.

Imam par komada(4) i dobrog proverenog ovna. Imam poluromanovih petnaestak koje su sjagnjene od romanov ovna. Imam i šarolea nekoliko. Kombinacija šar rom odlična. Trudim se da nabavim još ženki rom ali teško ih je naći. Širićemo polako.

Hvala puno

---------- Poruka napisana u 16:59 ---------- Prethodna poruka je at 16:57 ----------

Moje stado mozes pogledati na 'romanov sheep serbia'

Dobro nam došao ub-banjani :ppozdrav: mogao si nam se malo opširnije predstaviti!Kao naprimer,kako se zoveš,odakle si,čime se baviš,šta imaš od mehanizacije itd.Na forumu postoji tema za postavljanje slika,a može i Šarbanac da ti pomogne.Inače i ja sam rodom iz Debrca :osmeh:

Sarbanac se razume u računar ko marica u kriv ..... Ja nemam fiksnu liniju a nema konekcije nego kucam sa mob.

pitam te zato sto sam u tom selu proveo deo vojnog roka za vreme bombardovanja 99,i kad su mi roditelji hteli doci u posetu koga god su pitali u Ubu za selo Gvozdenovic niko nezna,a samo par kilometara.....sto reko Balasevic,zdravo zabaceno....

Nazad
Vrh