Tulamin sadnice (va)

Učlanjen(a)
8 Maj 2019
Poruka
47
Lokacija
Valjevo
Prodajem sadnice maline sorte tulameen. Sadnice su iz mladog zasada,malina ekstra kvaliteta i visokog prinosa,izrazito jakog korenovog sistema.Decenijsko iskustvo u gajenju maline.Odaberite na vreme kvalitetnu sadnicu tulamina.
Cena sadnice je između 15-25 dinara u zavisnosti od količine koja se kupuje
Za dodatne informacije kontaktirajte me putem mejla vukovicbmg@gmail.com pa ću vam tu dati i kontakt telefon radi lakšeg dogovora.
Kvalitet ploda: Tulameen ima krupne plodove prosečne težine 6,5 gr kompaktnog oblika, sjajne svetlo-crvene boje i odličnih skladišnih osobina u svežem stanju kao i za zamrzavanje. Ukus ploda je veoma prijatan, bez većeg prisustva kiselina i kao takav je najtraženiji za prodaju u svežem stanju, na svetskom i domaćem tržištu.
Upotreba ploda u svežem stanju: Tulameen je najbolja i najtraženija sorta maline u svetu za svežu konzumnu upotrebu, u malim pakovanjima (125 i 250 gr). Plodovi mogu na temperaturi od +2 do +4°C biti sveži do 10 dana i pri tom, odlično podnose transport na udaljena tržišta kao što su EU i Rusija. Za svežu prodaja, plodovi se beru u 60% fiziološke faze zrelosti (roze boje), direktno u male posude ili gajbe i što pre idu u pothladu i na tržište.
 
Vrh